15/03/2007

Anonyymit Kristian-riippuvaiset

Aivan sama, kuka Idolsin voittaa. Yhdentekevää, kuka julkisuudenkipeä lapsonen hoilottaa mitäkin viisua ja kuka onnekas on suuren yleisön ennakkosuosikki. Ei kiinnosta pätkääkään koko rahanhajuinen, kalvakas Idols-formaatti.
Mutta sen jälkeen kun Kristian tulkitsi Lapin kesän, olen tarvinnut pari kertaa viikossa annoksen tuota kyyneleet silmiin kohottavaa jumalaista laulantaa. Onneksi on Youtube.

6 comments:

Adalmiina said...

Heiii! Vähän myöhässä tulee, mutta ihan sama vika! :) Mullakin on Lapin kesä kirjanmerkeissä, ja aina tämän tästä kuuntelen sen ja fiilistelen... On se Kristian vaan ihan huippu! Eikä mikään leuhka, kuten jotkut hölmöt väittävät. Ihan mieletön ääni ja symppiksen oloinen tyyppi! Liityn siis fanclubiin oitis :D

Pilvi said...

Kiva, nyt meitä on jo kaksi!!!!

Rieppa said...

Ja kolmas! Tänä vuonna on kerrankin syy seurata Idolsia :)

Mari said...

Ja neljäs :) Valitettavasti ainoa syy seurata Idolsia tippui eilen. Mutta jään odottamaan hänen omaa levyä :)

Pilvi said...

Juuh, levyä odotellaan täälläkin...:)

Sari said...

Lapin kesässä Kristianin ääni tuli loistavasti esiin. Siihen se sitten tahtoi vähän jäädä. Seuraavas finaalis meni huutamiseks ja lenkkeilyks, eikä ne Mercuryn saappaatkaan oikein täyttyny.

Paremmilla kappalevalinnoilla joku muu ois pudonnut. Harmi, jäljellejääville on aika vaikee kuvitella kovin kummoista uraa.