07/03/2007

Nyrppytäti selviytymisleirillä

Kaksi päivää lapsiperheessä takana ja henki pihisee vieläkin. Tosin olo on ryytynyt, raajat maitohapoilla ja ääni käheänä kaikesta lallattamisesta. Lisäksi sain eilen riesakseni lisänimen "nyrppytäti", koska nyrpistän kuulemma nenääni (en myönnä...) aina silloin kun vauvalla on kakat housuissa, parsakaalimössöä nenässä tai kun se on kuolannut bussiaikataulun limaiseksi.
Nyt lapsella on siis ihan oikea Nyrppytäti, joka muistuttaa hiukan Maija Poppasta pitkine saappaineen ja hameineen.


Ja pitihän sieltä Espoosta tietenkin tuoda myös tuliaisia itselleen, joten päädyin ostamaan paikallisesta Prismasta Novitan Oliviaa muutaman kerän. Marjut, joka oli mukana, pelastikin sitten suunnilleen kaikki loput kerät talteen.
Lopuksi ihmettelen vielä, kuka ja MIKSI meni tunkemaan mun lempparipyöröpuikkoihin nikkeliä (ainoa asia maailmassa, jolle olen tosi allerginen)? Eihän sitä käytetä enää juuri missään... Nokkela neuloja keksii tietenkin tähänkin hätään keinot, kuten kuvasta näkyy. Puuvillahanskat ja kuminauha pitämässä peukkua paikoillaan.
Kuminauha poistetaan, kun neulojan kasvot ovat vaihtaneet värinsä hailakan sinisiksi.


Toisin sanoen, jos joku haluaa ostaa sopuhintaan Addin 3,5 pyöröt, sähköpostiini saa tehdä tarjouksen. Niillä on neulottu yksi huivi ja puolet villatakista ja alkuperäispakkauskin on vielä tallessa. Luulisin, että matkustavat kirjeen postimaksulla (0,85e). PUIKOT MYYTY!!!


11 comments:

muoriska said...

Mää laitoin postia.. ja kirjeen maksu 50g asti on 70 snt..

tiinav said...

Varo vaan, ettei sua sekoiteta saappainesi ja hameinesi Nanny 911-täteihin! Olis ainakin rispektii kersojen keskuudessa! :D

Hmmmm... ehkä pukuun kuuluis vielä lierihattu!

Itsekin yritän kasvattaa autkoriteettia hameella ja saappailla. Tai teinien keskuudessa pätisin ehkä tuunaamalla vanhaan ooppeliin ison pakoputken. Juuei.

Pilvi said...

Muoriska: mäkin laitoin sulle postia ja tosiaan, olet oikeessa postimaksun suhteen...:)

TiinaV: Kokeilen tota tuunausjuttua sit myöhemmin...7kk ikäiseen vauvaan se ei vielä tehoa. Sen sijaan hän oli kovin innoissaan mun esittämistä pellehypyistä ja nehän tunnetusti syö auktoriteettia hitusen.
Ehkä mä olen Suomen Nanny 911...:)

uhoava gnu said...

Voi harmi noiden puikkojen kanssa! Mäkin olen ostanut Addin pyöröjä, tietäen että ovat niklattua messinkiä ja miettien olenkohan (tai tulenko olemaan) allerginen.. Toistaiseksi olen ok..

Nyrppytäti on hauska nimi! Mun äiti on serkuille Kummitustäti.

Pilvi said...

Kokeilen seuraavaksi niitä Addin bambuja, jospa ne olis hyvät. Positiivista tässä on kuitenkin se, etten ainakaan ole villalle allerginen...:)

Marjut said...

Ja eikä nyt liioitella niiden kerien kanssa, jäihän sinne niitä kaksi... tai yksi... ja ne vihreät. :)

Mari said...

Hitsi, mäki haluun vihreetä bambulankaa... :P
Ehkä sun pitää siirtyä kullattuihin addeihin?

Hanna said...

Jos mä oisin tienny et Nyrppytäti kuvaa meiän pyykkejä ni oisin sinä päivänä pessy kaikki näteimmät vaipat... :) Mutta kiitos vielä kerran Nyrppytätille Vilmankin puolesta! Kerrassaan ensiluokkaista lastenkaitsemista ja upeita pellehyppyjä! Laihdutusleirejä voimme järjestää täällä jatkossakin, kunhan Vilma saa taas lisää ruista ranteeseen ja päästään tuon kymmenen kilon toispual. Jokke. :)
(Verhot on muuten valmiit ja joutuivat vielä sun lähdön jälkeen purkutuomiolle ku olivat liian pitkät. Hahtuvaiset vaan lojuu. Ei jaksais...)

Palaga said...

Harmi mikä takapakki puikkojen suhteen. Pitääpä varoa.

Pilvi said...

Marjut: Joo jäihän sinne ne vihreet ja Jasminit, mutta vain koska niihin ei yletetty...:)

Mari: Mä olin ensin vähän ennakkoluuloinen ton Olivian suhteen, mutta on se kyllä pehmeetä. Ja kullatut Addit on tietysti yks vaihtoehto...huoh...konkurssi tiedossa.

Hanna: Nyrppätäti kameroineen iski keskellä yötä, kun te olitte jo tutumassa. Ja kyllä mä ainakin pari kiloa laihduin, eli muutaman leirin vois vielä ennen kesää järjestää.

Palaga: Vähän kyllä harmitti, kun en osannut edes aavistaa, et niissä vois olla joku nikkeliylläri. Höh.

Teija said...

Hyvää naistenpäivää sinulle myös ! Uutiskatsaus Eurokankaasta oli mainio :) Sammakko on hyvänväristä vihreetä...