26/04/2007

Fashion statement

Mulle tulee postissa H&M:n kuvasto jäänteenä Hämeenlinnan ajoilta, vaikka sillä ei paljoakaan käyttöä ole, kun kyseinen puoti löytyy ihan vähän matkan päästä. No, selailin katalookin kuitenkin läpi ja päätin samalla antaa pari asiantuntevaa lausuntoa aiheesta kevätmuoti 2007. Aar juu redi, fouks?

Ekan kuvan kaveri on keväisen kepeällä tavalla poikamainen ja juuri siksi ei yhtään minun makuuni. Valkoinen puserokin on vähän lässy ja kertoo miehen harrasteiden luonteesta paljon. Tosimieshän puuhastelee aina jotain yltä päältä konerasvassa tai remonttipölyssä tai puutarhamullassa eikä siksi koskaan voi esiintyä luontevasti valkoisessa neulepaidassa. Tästä muodin kevätoikusta emme pidä.
Seuraava kevätheppu löytyi Favourites-sivulta ja sai minut kummastelemaan, miksi joku haluaisi tilata jotain, joka on muidenkin ehdoton suosikki? Muuten kyllä ihan ok, sopii kalastus- tai purjehdusreissulle ja varmasti kulkee ihan vaivatta mukana. Hintakin on ihan kohdallaan, vaikka todellisia käyttökustannuksia kuvan tiedoissa ei kerrottukaan. Raikas, merellinen henkäys luonnehtii tätä yksilöä mielestäni osuvasti.

Tuleekohan noi clamdiggersit ja hupparitakki kaupan päälle vai saapuuko se postiin ihan au naturel? Onko kenelläkään kokemuksia asiasta?
Seuraava tapaus onkin sitten varsinainen klassikko. Jokakeväisessä katukuvassa tämä vallaton, klassinen perusasuste (anteeksi, että esineellistän -teen sen silti.) on arkisessa loistossaan yhtä ihastuttava kuin äidin lihapullat. Tämän kanssa liikut kepeästi aina syksyyn saakka etkä millään haluaisi luopua siitä vielä talvellakaan. Todellinen kevään must-hankinta, jota et kadu.
PS. Lupaan, että ensi kerralla näette tässä blogissa valmiin neuleen tai jotain valmista ainakin.
Ja muistakaa osallistua arvontaan...

4 comments:

Anonymous said...

Raidalliset hupparit kirvoittavat kysymyksen 'Miksi!'. Nimenomaan huutomerkillä. Käväisin ostostamassa ja noitahan on jokaisen miestenvaateosaston rekit pullollaan. Kai kevätmiehen voi saada myös ilman raitoja? Ja kesämiehen ilman pikeetä tai purjehduskenkiä? Odotan mielenkiinnolla.

sonja said...

Haa! Sen viimeisen voisin minakin ottaa kesakayttoon kylla...

Mari said...

MÄä panin puumerkkini arvontapostaukseen jo aiemmin, ei sillä, mut ihan pakko hihkua ku osui kohdalle 10 000. Näyttää muuten söpöltä tommonen tasaluku.

Olisikohan jossakin muussa kuvastossa parempai kesämiehiä? Tostahan puuttuu punatukkaset palomiehet!

Pilvi said...

Hyvä Mari, kun hihkaisit kymppitonnista ja samaa mieltä kys. kuvaston kesämiesten tasosta...ei hyvä. Yleensäkin olisi kiva, jos kuvastoissa käytettäisiin enemmän palomiehiä...pitäiskö laittaa palautetta vaatefirmoihin?

Leveä raita taitaa tosiaan olla joku muotijuttu tänä kesänä ja mä olen valitettavasti vähän raitarajoitteinen, koska se leventää niin hirrrmusti.