28/04/2007

Meillä on voittaja

Ennen voittajan julkistamista pari sanaa arvontaprosessista, joka osoittautui tällä kertaa yllättävän työlääksi. Jos tuomaristolta olisi kysytty, olisi koko arvonta jäänyt pitämättä tai ainakin siirretty tehtäväksi joskus "syssymmällä".
Arvonnan järjestänyt taho pysyi kuitenkin vankkumatta kannassaan ja näin ollen pakot... sai myös tuomariston suopeaksi hankkeelle (puoli pussillista kisunameja siihen tosin meni...).

Aluksi tarkistettiin arvontakulhon virallisuus ja lainmukaisuus:Sitten sekoitettiin arpaliput:Ja lopuksi lappujen seasta poimittiin voittaja, joka oli tällä kertaa...
tättärärää....


Siispä Lankakomero, ONNEKSI OLKOON ja otahan yhteyttä kera yhteystietojesi, niin saadaan palkinto oikeaan osoitteeseen. Sähköpostiosoitteeni löytyy sivun oikeasta yläreunasta kuvan alta.

Kiitokset kaikille osallistuneille!

Ja koska taisin viimeksi luvata näyttää jotain valmista, niin tässä tulee pari parvekelaatikollista vastaistutettuja orvokkeja...
Mä olen yleensä aina laittanut jo aikaisin keväällä orvokit parvekkeelle, sillä nehän eivät tunnetusti kevätviimassa ja pikkupakkasessa palele. Usein jo pääsiäisen aikoihin on ollut tarpeeksi lämmintä ja aina ne ovat hyvin kestäneet. Orvokin, etenkin pienikukallisen, lehdethän kestävät noin 10 pakkasastetta, mutta jo auenneet kukat paleltuvat -6:ssa.

No comments: