27/07/2007

Rapakuntoinen sohvaperuna ja masentunut bataatti

Järki sanoo, että pitäisi syödä porkkanoita ja lähteä lenkille, mutta jos tunteelta kysytään, se haluaa suklaakeksejä. Perhana. Mä en ikinä laihdu tällä menolla. Neljä kiloa on pudotettu ja viidestä pitäisi vielä päästä eroon. Kaikki vaatteet kiristää ja ahdistaa, olen koko ajan hengästynyt ja olo on muutenkin ryytynyt. Huono fiilis.

Liikkuminen ja muu hikoilua aikaansaava äksöni auttaisi pitkän päälle, mutta miten päästä alkuun, kun liikkeelle lähtö on niin kovin tukalaa? Tekosyitä tulee keksittyä sitä mukaa, kun vanhat on todettu ontuviksi. Tänään sentään fillaroin töihin, vaikka iltapäiväksi oli luvattu sadetta. Saavutus sekin.

Ja tätä muffinisivustoa ei ainakaan kannattaisi vilkaista tässä tilassa.

Mun bataattikin on ihan masentunut. Ja hieman vihreänä kateudesta Sonjan juurekselle, joka kasvattaa hulluna lehtiä ja näyttää oikein hyvältä. Mutta se asuukin Kaliforniassa...mun batsku hytisee kylmästä turkulaisella parvekkeella. Ei ihme, että se on vähän allapäin.

6 comments:

Riikka said...

Liian ankara ei myöskään sais kai olla itselleen, muttei liian lepsukaan... Sama urakka menossa itselläni ja sauvakävelystä oon aika innostunut juuri nyt, kätevää kun pääsee suoraa kotiovelta harrastamaan eikä tarvitse esim. bussilla lähteä jumppaan tms. Ei se ihan helppoa ole, mutta tsemppiä painonpudotukseen!

TuuliS said...

Mun bataatti on vaaka-asennossa kukkaruukussa ja innostunut pukkaamaan versoja joka suuntaan. Mutta kauan kesti ennenkuin pöösi vauhtiin!

sonja said...

Voi kun olisikin joku helppo keino saada painoo pois ja kuntoa ylos, mulle kelpais kylla. Rasvaimua ei lasketa, se ei kohota kuntoo, ja eipa mulla juuri nyt olisi siihen varaakaan. haha. Jotain motivaatioo tarvittais taallakin... kaikki poksyt on kireet mullakin ja ne on jo numeroo isommat, kun mita olin itselleni luvannut isoimmaksi kooksi ennenkun "otan itseani niskasta kiinni". Duh. Ei oo heleppoo!

Siirra se bataatti sisalle aurinkoiselle ikkunalle. Tuntuu pitavan varsin kuumista ja aurinkoisista oloista kunhan vaan muistaa kastella hyvin.

Pilvi said...

Mä en varmaankaan ole ollut liian ankara itselleni...:) ja siinä se ongelma varmaan onkin. Oi voi.

Ja bataatti...vielä on kesää jäljellä... ehkä se on saanut yliannoksen itämisenestoainetta eli toisin sanoen uinut myrkyssä ennen Suomeen saapumistaan. Yäk.
Mä annan sen vielä olla partsilla ja siirrän sitten syksymmällä sisälle. Ikuinen optimisti...:)

Palaga said...

Töitä sen eteen on tehtävä, sanoo hän joka ei myöskään jaksa mitään.

Pilvi said...

Huomenna vois yrittää aloittaa ryhtiliikkeen...:)