23/12/2007

Joulurauhaa

Siirryn takavasemmalle kuuntelemaan Pretendersiä ja miettimään, että lähtiskö huomenna kuuntelemaan joulurauhan julistusta. Jos menen, lupaan huitoa mielettömästi aina kun näen kameran... Sen jälkeen Naantaliin joulun viettoon.

Rauhallista joulua kaikille, syökää hyvin ja nukkukaa paljon. Ja kaikille pyhät työssä raataville työn iloa!

9 comments:

Terhi said...

Hyvää Joulua ja paljon pehmeitä paketteja!

Lankakomero said...

Iloista joulunaikaa!

Arja said...

Hyvää joulua myös Sinulle :)

Jenny said...

Mukavaa joulunaikaa!

Carita said...

Rauhallista joulua!

anne-mari said...

Hyvaa Joulua!

Viisikko said...

Moro ja Hyvää Uutta Vuatta !
(lueha si loppuun asti)

LOKILIKKA 2008 kilpailun ilmottautuminen alkaa nys si !
Ohjeet löytyy Lokilikat lokista, joka taas löytyy tosta linkistä. Tervetuloo kilpailuun mukaan KAIKKI likkakisut, ikään, kokoon, väriin, yms. katsomatta. Eli siis KAIKKI likat mukaan !

Tää ei oo mikää sellane kutsu, joka esitetään vaan jollekki valitulle ryhmälle, vaan tää on tarkotettu ihan kaikille lokistanian tyttökisuille. Pistäkäähän ilmotus kiärtään.

NIIN SIT POJAT (kollit) KANS LIIKKEELLE ! Teitille on ihan oma homma, meinaan viästinviäjinä ja kannustajina ja siältähä voi löytää tyttöystävänki !
=)

Nym me jatketaa kiarrosta, som moro !

- Viisikko -

Anonymous said...

Hei! Tuosta sivusta löysin hauskan toteamuksen "The more people I meet the more I love my cat". Samaan olen itsekin päätynyt. Joskin nyt olen hieman empivä, sillä kisuni tuli herättämään ja tässä olen turhan hereillä! :/
Tuo meidän Killi-kolli on Ansan näköinen. :)
Hyvää alkanutta vuotta 2008
t. Riitta.

Lotta said...

You make my day :). Eli suomeksi annan sulle eteenpäin sen kiertojutskan, lisätietoa muun muassa mun blogissa (Happy happy happy -postauksen alalaidassa, rulla rulla).