19/07/2008

Järjestystä epäjärjestelmällisyyteen...

Lankakaapistakin voi löytyä luurankoja...Kolmet lapastimet, joista kaikista puuttuu toisen kappaleen kärkikavennukset... hmm.

Ja sitten jotain pöyristyttävää...


Tämä saattaa näyttää pieneltä, viattomalta, pörröiseltä kerältä Novitan Tangoa, mutta oikeasti kyseessä on lankakaapin salaisissa bakkanaaleissa rähjääntynyt äärimmäisen fertiili yksilö. Nimittäin ainoa selitys sille, että näitä löytyy joka siivouksen yhteydessä joka hemmetin kaapista on se, että ne osaa lisääntyä. It takes two to tango...

2 comments:

Mari said...

Tangohan on sitten ihan niinkuin ne pörröiset otukset Star Trekissä... Muuten, mää tein viime vuonna pörrölangasta ja marinoituneesta kutitusvillasta yhdessä kutoen rannekkeita. Se oli hyvä ratkaisu - villa toi sen ryhdin aj lämmön, mutta pörrö esti kutittamasta.

Kokonaan eri asia onkin, että niitä ei kehtaa käyttää. No, kaikkea ei voi saada?

Ehkä valkoisesta voisi tehdä niitä star trekin tribblejä? Tribble-pehmoja etsyssä... hmm, tästä saattaisi tulla menestys...

Pilvi said...

Tribble-pehmot on kokeilematta, mutta suunnilleen kaikkea muuta noista on jo tehty...mä en ymmärrä, miten joku lanka voi olla niin riittoisaa!
Ja nyt sitä löytyi yhteensä kaksi (KAKSI!!!) täyttä kerää ja sitten lisäksi niitä poikasia, joista toinen painoi jo 30g! Grr.

Tulispa pörröhuivit muotiin...tekisin heti viis.