12/07/2008

Kesäisempiä ilmoja odotellessa...

...voi vetää vaikka villasukat jalkaan, kuunnella Chet Bakeriä ja fiilistellä pimenevää iltaa sateen ropistessa kattoon.

Breeze-sukat
Ohje : Jennifer L. Appleby, Knitty.com
Lanka: Shibui Knits Sock, Bark 50g
Puikot: 2,5 bambu sukkapuikot
50g lankaa riitti hyvin, vaikka olin ekan sukan jälkeen ihan varma, että kesken loppuu. Pari metriä jäi vielä jäljellekin... Muokkasin ohjeessa pitsineuleen tilalle sileän neuleen, koska mun mielestä sileä osuus tuo paremmin esille kantapään kauniin palmikkokuvion.

Shibui Knits Sock on ehkä ihanin, kaunein ja hyvätapaisin sukkalanka ikinä. Rakastuin vähän.

Edit. Niin ja tuota, käänsin sitten villatakkini ja liityin takas Blogilistalle... niin sitä leppyy, kun laskuri alkaa näyttää viittä kävijää viikossa. Vaikka onhan se sympaattisempaa, kun tuntee niistä jokaisen...
Jatkan silti itse blogien lukemista Google readerin kautta, koska se on vaan niin paljon helpompaa.

8 comments:

Mari said...

Oi, mä luin sua koko ajan! vaan eipä sillä, liityin iteki takas blogilistalle. Se mitää toimi, mut sama se...

Sievät kantapäät. :)

Pilvi said...

Mä tiiän, että sä luit...:) Ja Anne-Mari ja meidän Hanna. Mutta musta alkoi tuntua murheelliselta jupista täällä melkein issekseni... mutta nyt kävijälaskuri alkoi pyöriä taas niin iloisesti, jee!

Pami said...

Minulla kävi niin, että blogilista oli tiputtanut sinut suosikeistani ja muutaman kerran ihmettelin, että joko olet lopettanut kokonaan bloggaamisen. Mutta löytyihän tämäkin blogi, kun tulin tänne jossain muussa blogissa olleen kommenttisi kautta. Nyt olen laittanut kaikki varmuuden vuoksi sekä blogilistaan että google readeriin. GR:lla minäkin luen blogit, on paljon parempi, mutta välillä käyn vilkasemassa blogilistan puoleltakin. Ihan noin niin kuin varmuuden vuoksi... :-)

Pilvi said...

Oi, kiva että löysit takaisin..:) Jossain vaiheessa oli bloggaamisen kanssa vähän hiljaista, mutta nyt oon taas vähän innostunut tästä. Juttua piisaa.

jules said...

Ompa kauniit sukat!

Pilvi said...

Kiitos:)

Eila said...

Kiva idea tehdä breezet noin, taidan tehdä itsekin kunhan saan tekeillä olevat neuleet valmiiksi. Minulla on näet vain 50g kerä onlinen silkkisukkalankaa ja oon tuumaillut että mitä siitä hirviäis aloittaa ettei lopu kesken. Vaikka voihan se loppua tuollakin mallilla, mutta yrittänyttähän ei laiteta...vai miten se menee...

Pilvi said...

Ekan sukan jälkeen se jäljellä oleva kerä oli golfpallon kokoinen ja epäilykset sen mukaiset...mutta kummasti se vaan riitti kumminkin!