30/08/2008

Vain nappi puuttuu

Cavern Cardi valmistui ja se on vaihteeksi tosi onnistunut tapaus. Viileämmät ilmatkin tuli kuin tilauksesta ja ulkona oli tänään ihanan kalseaa, just sopiva villapaitasää.
En ole vielä päättänyt, laitanko napin vai nauhat vai jotain muuta tuohon eteen, joten siinä on toistaiseksi hakaneula.Cavern cardi
Ohje: Cosmicpluto
Lanka: Araucania Nature wool
Puikot: 5 mm Knit Picks harmony -pyöröt


Noudatin kerrankin ohjetta enkä tehnyt muutoksia muualle kuin pituusmittoihin eli lisää senttejä hihoihin. Jostain kumman syystä sain kolme vyyhtiä Nature woolia riittämään, tosin ne kuluivatkin sitten kokonaan. Mutta hassua, 300g lankaa L-kokoiseen neuletakkiin...olin varannut 500g.
Olen niin ihastunut juuri nyt Araucanian kaikkiin lankoihin, että niitä oli hankittava Yarnbowlta vähän lisää. Vihreää Nature woolia yhteen villapaitaan, vaaleansinistä huiviin ja vihreänkirjavaa Magallanesia en-tiedä-vielä-mihin-tarkoitukseen.


Aloitin myös Cable Lagoon -sukkia, mutta ne ei varmaan valmistu ikinä, koska niissä on niitä hirvittävän-ihania-juttuja-joita-myös-palmikoiksi-kutsutaan ja mä yritän nitkuttaa niitä kasaan 2 mm:n puikoilla. Kuulostaa vahvasti ikuisuusprojektilta.


5 comments:

Anonymous said...

Kaunis neule, sopii sinulle todella hyvin! Mun cavern lensi jonnekin nurkkaan häpeämään, kun en saanut ns. tissiosaa sopivaksi. Vika saattoi olla (tekijän lisäksi) langassa, puuvilla kun ei pahemmin jousta... Kuva sinun neuleestasi inspiroi uuteen kokeiluun :)

Pilvi said...

Kiitos! Tää oli jotenkin äärimmäisen positiivinen kokemus, johtuisko sitten siitä, ettei niitä mun syvästi vihaamiani saumoja tarvii ommella. Harkitsen jo toisen tekemistä, ehkä mustana. Alpacasta..?

anne-mari said...

Voi se on hieno! Voipi olla, etta tarvii itekkin tuommoinen tehda.

(Miettii olisko varastoissa jotain tuohon sopivaa lankaa, etta vois alottaa sen nyt ja heti ja neuloa matkalla h-woodiin... suihku ja hiustenpesu varsinkin ovat triviaaleja ja yliarvostettuja, kun aikansa voi kayttaa paremminkin:) )

Pilvi said...

Hehe..neuloa matkalla Hollywoodiin..:) Kuulostaa muuten aika glamourmeiningiltä!

anne-mari said...

Heh kylla lauantainakin huoltoasemalla pari naista katso kolmannenkin kerran, kun neuloin sukkaa matkalla San Diegoon. Glamouria joo.