10/10/2008

Saanko esitellä

Poets pullover (ravelrylinkki)


ja Lauren (ravelrylinkki)


Aina ei voi onnistua eikä edes joka kerta, mutta mikähän siinä on, ettei sitä ikinä opi joitain asioita.

1. Tee mallitilkku
2. Kaikki tämän maailman neuleohjeet on kaavoitettu soputeltoiksi, oli sitten kyseessä mikä tahansa koko väliltä S-XXL, joten:
3. Tee mallitilkku
4. Mallitilkun tekemisen ja tiheyslaskelmien jälkeen vähennä silti vielä silmukoita aloituksesta.

Oikeasti, nyt ei enää yhtään jättikokoista villapaitaa.

Luin Hesarin verkkoliitteestä, että taas joku väkivaltaisesti käyttäytynyt tyyppi on poistettu BB-talosta. Taitaa olla niin, että viihdearvon takia ohjelmaan kannattaa valita hakijoista henkisesti kaikkein epävakaimmat tyypit. Mutta miten oikein se on moraalisesti? (Sanaa "moraali" kuulee muuten nykyään aika harvoin...)

3 comments:

anne-mari said...

Valilla tuntuu, etta oikean kokosta ei saa aikaseks vaikka kuinka ynnaa ja mittaa ja laskee ja vahentaa ja jakaa ja kertoo ja taas mittaa. No, onneks se itte tekeminen on kumminkin kivaa, vai mita? :)

Pilvi said...

Ihan totta ja mä onnistun yleensä vääntämään kaikista laskelmistani huolimatta kaikesta ihan liian suurta. Toi Lauren kyllä joutikin mennä purkuun, koska ei siinä muutenkaan oikein lanka ja ohje pelanneet yhteen. Malliin sopisi paremmin ehkä joku kirjava lanka, niinkuin alunperin kai on tarkoitettu. Mutta Poets pulloverin alku näytti lupaavalta, ja sen aloitan uudestaan vähemmillä silmukoilla.

affen said...

Mun kirouksena on taasen saada yleensä aikaiseksi liian pientä.. Voisin ottaa sulta vastaan niitä ylimääräisiä silmukoita, jos joutaa ;).