20/11/2008

On sitä meilläkin!

Turkulaiset osaavat yleensä jättää kaikenmaailman pekkapoutien höpinät koko maan kattavista lumisateista omaan arvoonsa, koska lupauksista huolimatta meillä on täällä muutamaa tammikuun viikkoa lukuunottamatta melko mustaa ja satunnaiset öiset lumikuurotkin muuttuvat maassa päivän mittaan kuraiseksi loskaksi.

Ja juuri siksi tänä aamuna verhojen avaaminen aiheutti melkoisen valkoisen yllärin; koko maailma oli lumen peitossa ja lumiaura kolisteli pihalla oranssit valot välkkyen. Haa, talvi! Ja myöhemmin päivällä: Jee, aurinko! Leivoin eilen pullaa, joten kaikki onnellisen elämän ainekset ovat nyt kasassa. Lisäksi huomenna on perjantai.

2 comments:

Teija said...

Näyttää kuin teil ois enemmän kuin meil :)

Nää Lett-Lopit oli avajaistarjouksena 2 ja puol ekee kerä, oli vaan harmaata ja rumaa punaruskeeta...sellasta ruostetta. Veikkaan et sitä ois ollu muissa väreissä normihintasena hyllyssä mutta en laita päätäni pantiksi. Tuota Alafossia ( vai mikä se nyt oli) en huomannu mutta en kattellu niin tarkasti kyllä. Käyn siel varmaan ens viikolla niin voin kattoa ja ilmotella et kuis on :)

Pilvi said...

Mä luulen, et meil on enemmän ku teil..:)

Mä olisin varmaan tykännyt siitä ruosteenvärisestä ja just siitä. Buhuu.