29/12/2008

Ja taas mennään

Oksutaudista toivuttuani ehdin olla pari päivää ihan terveenäkin, kunnes influenssa tuli taloon. Viime yönä joku oli ilmeisesti riipinyt kurkkuani raastimella tai siltä ainakin aamulla tuntui. Kuume oli kuitenkin laskenut viikonlopun huippulukemistaan ihan normaaliksi, joten nappasin flunssalääkkeen ja lähdin töihin. Jälkiviisaana totean nyt, ettei tietenkään olisi kannattanut. Puolen päivän aikaan kuume oli taas noussut ja päätin marssia suoraan lääkärille, joka totesi että keuhkokuumetta on liikkeellä niin paljon, että Pilvi lähtee nyt kotiin nukkumaan ja menee perjantaina seuraavaksi töihin, jos on työkuntoinen.

Lyhyen tähtäimen tavoite: Parane ensi vuodeksi.
Pitkän tähtäimen tavoite: Hankkiudu parempaan fyysiseen kuntoon, ettei jokainen pöpö tartu.

6 comments:

kio said...

pikaista paranemista!

anne-mari said...

oi voi! parane pian!

meilla oli tommosta viime talvena, kun mies ja lapsi oli monta kertaa kipeina oikein huolella. itse en onnistunu saamaan, kun yhden tartunnan niilta, ihme ja kumma. nauratti vaan kun mies aina sanoi, etta lapsi toi koulusta popon vaikka joka kerta tuli itse ensin kipeeksi, lapsi tosi paivan kahden paasta perassa mutta silti...

Teija said...

Uh, melkein kaikki sairastaa nyt enemmän tai vähemmän. Mulla on hammas vähän parempi mutta oisko vain aamukankeutta. Hyvää uutta vuotta kuiteskin :)

Pilvi said...

Kiitos lämmittävistä viesteistä ja iloista Uutta Vuotta kaikille! :D

makepeace75 said...

Pikaista paranemista sekä mukavaa ja lankaisaa uutta vuotta 2009!

Pilvi said...

Hyvää Uutta Vuotta sullekin!

Olen jo etukäteen huolehtinut siitä, että Uudestakin Vuodesta tulee lankaisa... tilasin Titityyltä vähän niitä uusia Zauberball-sukkalankoja! Ja pikkusen Arwettaa siihen kylkeen. Tuskin maltan odottaa herkkujen saapumista...:)