28/06/2009

Eilinen jatkuu


Unohdin eilen mainita, että tietenkin tapasin Keskiaikaisilla markkinoilla perinteisesti myös Marjutin (jolla oli upeat oranssit kynnet!) ja Jussin. Skippaan tänä vuonna perinteisen markkinaraportin vedoten kaikkeen mahdolliseen (lue: laiskuus), mutta seuraan herkeämättä Marjutin blogia matkakertomuksen toivossa.


Nappasin viime viikolla kirjastosta mukaani jonkun täysin käsittämättömän Naisen oppaan, jonka on kirjoittanut Kirsi Piha ja joku toinen. (En jaksa nyt hakea sitä kirjaa tarkistaakseni).
Mielenkiintoinen joka naisen opas siitä, miten ajat itsesi henkihieveriin osaamalla kaiken ja selviämällä joka tilanteesta voittajana ja tukka hyvin. Mukana trendikkäästi muutama pikkusievä seksivinkki mukafeministisestä näkökulmasta. Aargh, raivostuttavaa luettavaa ja syvällistä kuin sellofaani. Ärsyttää, että kaikenlaista höttöä leijailee kustantajan rasvaisten sormien läpi ja moni aloitteleva oikeasti lahjakas kirjailija ei koskaan saa tilaisuutta. Kirves kirves...

4 comments:

Markka said...

Pakko nokittaa, bongattiin kaverin kanssa kirjastosta Viivi Avellanin kirjoittama opas, joku sinkkunaisen käsikirja tai vastaavaa.

Uskomatonta kuraa, en pysty ymmärtämään miten moinen on julkaistu. Edes vitsinä!

Pilvi said...

Eih, kuulostaa aika painajaismaiselta! :)

Mika said...

Raportoi vaan, mää en jaksanu mennä kun oli kuuma ja olin just tullu takas turkuun. Menin sit leffaan kattomaan terminaattorin:)

Pilvi said...

No sehän on melkein sama. Emmää millään jaksa nyt yhtään mitään. Odotellaan nyt vaan sitä Marjutia.