27/07/2009

Kummitushuivi
Olen onnistunut luomaan jotain hyvin herkkää, kaunista ja vihreää. Huivista piti tulla suuren suuri ja sitä varten oli olemassa kaksi kerää Kitten Mohairia, mutta kuten vihreäksi värjätyillä langoilla on tapana, tämäkin narisi niin korvia repivästi, että luovutin yhden kerän jälkeen ja nyt se on vaan sitten vähän pienempi. Kaunis on joka tapauksessa ja tahdon toisen samanlaisen, mutta suuremman ja eri värisen. Ehkä valkoisen tai vaaleanpunaisen tai oranssin? Teijan tekemä musta versiokin on ihana, mutta käsittääkseni sen työstämiseen tarvittiin purkkana venyvää pinnaa..?
Ohje on löyhästi seurattu Kummituskukkia uusimmasta Ullasta ja ylimmässä kuvassa väri on oikeanlainen, en jaksanut säätää jälkimmäisen kuvan värejä kohdalleen.

8 comments:

Teija said...

:D Juurikin näin! Kaunis vihree...Ymmärsitkö sää miksi siinä oli se aina oikee ja silee nurja? Mua edelleen mietityttää...Mutta kaikesta huolimatta tai ehkä juuri siksi Kummitus pääsi tänään ulos asti :)

Pilvi said...

No en mäkään ymmärtänyt ja sit tein noi reunatkin ihan tavisainaoikeeta enkä sitä kierrettyä silmukkaa, kuten ohjeessa luki...:) Mutta oon kyllä niin tyytyväinen tuohon, isompi se voisi olla, mut muuten hyvä. Ja yllättäen valmiissa huivissa se lanka ei enää kitise...

Kirsi said...

Kivalta näyttää huivi!

Pilvi said...

Kiitos... :)

Teija said...

Olin hieman hämmästynyt kun aukasin postia. Mä luulin että sain jo aikaa sitten AHK -paketin. Olen nyt plärännyt ihan hulluna blogiani että olenko mä osallistunut siihen kahdesti nyt, mutta antanut vain yhden !!! En yhtään muistanut että oon osallistunut siihen sinunkin kautta. Voi jumankekka. Kohta joku ärisee varmaan mun niskaan ja lujaa. Tai sitten se mitä luulin AHK paketiksi olikin joku muu juttu...

Jokatapauksessa kuitenkin KIITOS paketista, ihanan värinen ja mulla ei mitään tuollaista ollutkaan aiemmin. Kokeilin sitä ja pysyi hyvin päässä, sopivan mittanen jne. Ihana ja todellinen yllätys !!!

Ja nyt Vapaavalintaan ostaan mekkolankaa...

Pilvi said...

Ole hyvä! :)

santra said...

Kiva huivi. Kävin kattoon ohjeenki ja tuli mielihalu tehä itelleki ku vaan keksis mist langast.

Pilvi said...

Kiitos! Ohje on siitäkin hyvä, että siihen voi käyttää melkein mitä vaan lankaa.