16/08/2009

Siivousvimmaaaaaa!


Syyssiivous siis jatkuu tänäkin viikonloppuna, pelkään olevani jollain tavalla peruuttamattomasti vinksahtanut. Näin siistiä meillä ei ole ollut pitkään aikaan, tämä ei voi olla minun kotini. Topit ja t-paidatkin on eri pinoissa.

Tänään paukutan Huuto.nettiin myyntiin neulelehtiä (Moda, Suuri käsityölehti, IK, VK). Tilasin joskus Interweave Knitsin ja Vogue Knittingin, koska hinta oli niin edullinen, mutta olen huomannut, että hyvin harvoin niistä mitään tulee tehtyä. Useimmiten käytän kuitenkin nettineulelehtiä, Knittyä etenkin. Ravelry on melkein päivittäisessä käytössä ja sen kautta lataan useimmat ohjeeni. Nyt kun IK:n ja VK:n tilaukset päättyvät, kokeilen ehkä vuosikerran verran Simply Knittingiä. Jos tiedät, mistä sen voi tilata halvimmalla, kerro heti!

Ja vielä nettineulelehdistä puheenollen, uusi Twist on näköjään ilmestynyt! Ah, mitkä sormikkaat!

10 comments:

Eila said...

Olisko sinulla IK spring 2008 -lehti myytävänä (se, missä on Hexacomb-ohje)? Ostaisin, mutta en tuon Huudon kautta viitsisi.

Pilvi said...

Ei taida olla sitä, mutta käyn kaappeja vielä läpi, joten jos löytyy niin varaan sulle!

Antti said...

tolla hepalla taitaa olla räkää nenässä.

Pilvi said...

Ehkä sillä on sikalenssu... :)

Teija said...

Mulla on yksi vuosikerta Simply Knittingiä.En ole neulonut niistä varmaan kuin kolme juttua jos sitäkään.En tiedä millasia sä tykkäät neuloa mutta musta ne kaikki oli hiukan tylsiä...

Pilvi said...

No höh, en mäkään tahdo tylsiä neuloa...:) Mulle ei oikeastaan pitäisi tulla mitään neulelehtiä, koska en ikinä niistä mitään kuitenkaan tee. Himoitsen sitä Knit1-lehteä ja kyselinkin sen tilaamisesta rapakon takaa, mutta mun tiedusteluihin ei ole tullut mitään vastausta. Ja haluan tilata sen nimenomaan jenkeistä, koska se on puoli-ilmainen siellä. Euroopasta tilattuna tai lehtikiskalta ostettuna se on vaan liian hintava.

Teija said...

Piti googlettaa se mitä meinaat neuloa, ikinä kuullukaan. Se mekko ei oo Ginasta, vaan Bonapartesta Tanskasta, mutta mietin et se Gina-tasonen koska se on niin halpa, ei ollu...Täytetyt paparikat, nam...Mä tein katkarapukasaria, Olli oli syömäs ja ei suostu syömään pelkkää kasvista :(

Teija said...

Ja piti vielä että mulla on kolme tai neljä Knit1-lehtee ja ne on tosi kivoja. Mutta törkeehintasia just :(

Pilvi said...

Ei se Knit1 olis kallis, jos sen sais tilattua suoraan Jenkeistä, mutta kun se ei nyt muka mitenkään onnistu... grr.

Haluutko Photosynthesis Shawlin ohjeen, voin kopsia ja lähettää sulle... se on Ravelrystä muistaakseni alunperin? Niin ja se pitäis toteuttaa vihreänä, kun siinä kuviossa on tavallaan niinku fotosynteesi, siis että lehdet kasvaa jne... mutta mä en nyt vaan oikein osaa sitä vihreetä käyttää, joten siitä tulee sellainen marjapuuron punainen.

Teija said...

Lähetä vain, jos se ei ole liian hankala neuloa, näytti aika kivalta.Musta tuntuu että mun fotosynteesi on valkonen lol :D