06/09/2009

Antimainos


Jalostajan kasvishernekeitto näyttää vauvanruualta, maistuu vauvanruualta mutta tuskin kelpaisi vauvallekaan. En suosittele.
Pirkan vastaava on muuten muistaakseni ihan hyvää ja kasvishernariahan voi tehdä itsekin.

6 comments:

Teija said...

Mä olen pari kertaa ostanut purkissa hyvää kasvishernaria, en muista minkä firman...Yleensä liotan herneet ite, ja lisään myös porkkanaa, helppoa ja hyvää kuin heinänteko. "Pasulia" :kin oon keitelly, hernaria mutta tehdään valkosista pavuista tomaattimurskassa, kosovolainen työkaverini opetti sen mulle.Lainausmerkeissä siksi etten tiedä miten se kirjotetaan mutta tuolta se kuulosti :D

Pilvi said...

Joo siis mä en ole koskaan törmännyt näin kamalaan kasvishernariin ja oon niitä aikasemminkin ostanut. Tää oli tosi epäilyttävän väristäkin jo ja maku oli kuin jossain vauvan juuressoseessa... :/

Hernari on tosiaan helppo tehdä ja säilyy pakkasessakin ihan ookoona, eli tosiaan nyt sitä vois muistaa taas tehdä vähän varastoon. Mä oon kans laittanut siihen herneitä, porkkanaa, sipulia, valkosipulia, oreganoa/meiramia/timjamia ja kasvislientä ja hyvää on tullut.

hanna_h said...

Mä tein ite just tänään. En todellakaan oo mikään lahjakas ruoanlaittaja, mut kasvishernesoppa on sellanen missä mäkin onnistun :) + se on opiskelijabudjettiystävällistä ruokaa

Mika said...

Se on se kasvis, toi näyttääkin terveelliseltä:)

Mutta toi lautanen on kyl suunniteltu tommosille ruuille, jos jaksaa pinnistellä ruuan loppuu näkee lautasessa olevan nätin maalauksen.

Pilvi said...

Haha, niin onkin! Mä olen niinkuin pienet lapset, lautasen pohjasta pitää paljastua joku muumi tai Aku Ankka. :D

Hisk It said...

Mm, oonpa vähän (paljon) pöljä, ei ole koskaan juolahtanut mieleen että hernekeiton voi tehdä myös ilman lihaa. Aina ojentelen ne kimpaleet puoliskolle. Kaikkee sitä oppii kun vanhaks elää!