09/05/2011

KuopioSiitä huolimatta että kiire on mulle kirosana, juuri nyt mulla on vähän kiire. Onneksi sille näkyy loppu parin viikon päässä, huolissani olisin jos se jatkuisi jonnekin horisonttiin. Viikonloppuna otin kuitenkin irtioton kaikesta arkisesta ja tein retken Kuopioon. Viikonloppu oli kaunis ja aurinkoinen, sen aikana koukutuin pahasti mutteripannulla keitettyyn kahviin ja kalakukonkin ostin. Siellä se nyt nököttää jääkaapissa odottelemassa syöjiä.

Blogihiljaisuus saa aina aikaan rimakauhun, mutta en pyyhi pois, en.

4 comments:

Villasukka said...

Kiva kuulla susta pitkästä aikaa. Joko olet valmistunut? Oi kunpa pääsisi itsekin taas Suomea kiertämään. Katsotaan ehditäänkö lomalla minnekään, kun pihallekin pitäisi jotain ehtiä tekemään.

Pilvi said...

Mä valmistun sen viivästyksen takia vasta ensi vuoden maaliskuussa, aloitin vasta tämän vuoden maaliskuussa taas opiskelut uudestaan. Eli kaikkinensa menee kolme vuotta, ärsyttävää kun olin ajatellut että se reilut kaksi vuotta menisi. Mutta nyt olisin siis valmistunut jos kaikki olis mennyt niinkuin piti. Grr.

Anonymous said...

Hei! Kiva kuulla että viihdyit Kuopiossa. Kerrohan ensi kerralla etukäteen vaikka Kalakukko- ryhmässä jos olet tulossa ja kaipaat neuleseuraa :-)

Tsemppiä opintoihin!

Terv. Knittineer/Ravelry

Pilvi said...

Kiitokset tsempistä, ilmoittelen kun olen seuraavan kerran maisemissa! :)