25/02/2007

Purukaluston kiusaama ihmisparka hamsterigaalan jälkimainingeissa

Viikonvaihde pähkinänkuoressa: Tuskaa, valvomista ja hammassärkyä.

Perjantai-iltana alkoi pääluussa asti jäytävä hammassärky, joka johtunee ärtyneestä viisaudenhampaasta.
Ajattelin vielä lauantaiaamuna, että kyllä se siitä, ei tässä nyt minnekään kalliiseen päivystykseen lähdetä yhden hampaan takia. Särkylääkettä huiviin vaan. Illalla olin jo varma, että särky voi tappaa. Toisinaan rahanmeno tekee kipeää, mutta näköjään sen säästäminenkin on omiaan aiheuttamaan kärsimystä. Päivystyksessä asia olisi jo hoidettu. Joka tapauksessa nyt olen kitunut tarpeeksi ja huomenna hipsin häntä koipien välissä hammaslääkäriin.

Surkeaan viikonloppuuni valonpilkahduksen tarjosi Hamsterigaala, jonne oli kokoontunut turkulaisten neulojien kiistaton creme de la creme. Tuulahduksen suuresta maailmasta toivat espoolaiset vieraamme kera hurmaavan Jack Hamstauerin.
Jessica joutui avustajansa laiskuuden ja huonon vireen vuoksi lähtemään gaalaan ilman paitaa, pukeutuneena vain pörheään valkoiseen turkkiinsa.

Pienet vastoinkäymiset eivät kuitenkaan Jessicaa lannistaneet, pääasia oli kuitenkin kauan ja hartaasti odotettu Tapaaminen urhean alfahamsterin, Jackin kanssa. Jack osoittautui hurmurimaineensa veroiseksi ja käyttäytyi treffeillä kultivoituneen herrasmiehen tavoin. Pariskunta nautti silminnähden toistensa seurasta ja seuraavat tärskytkin sovittiin sen kummemmin kursailematta.

Vaan kuinka toimii etäsuhde espoolaisen ja turkulaisen jyrsijän välillä? Jatkoa seuraa...

Kuvia tapahtumasta Sarin blogissa.

6 comments:

Mari said...

Auts. Multa vietiin edell. viikolla yksi viisaudenhammas, 2 more to go... joskus. Sitten, kun ne kiusaa? ;) Osanottoa!

Marjut said...

Onko olo jo parempi? Jack lähettää paljon terveisiä!

Pilvi said...

Jostain kumman syystä se kipu vaan katosi tänään melkein kokonaan. Varmaan se särkylääke vei sitä tulehdusta pois tai jotain sellaista. Varasin kyllä ajan hampulääkäriin, mutta meen vasta kuukauden päästä.

Oli tosi kiva tapaaminen eilen, otetaan uusiksi joskus! (Toivottavasti Jussilla ei ollut kamalan tylsää...:))

Niin ja kissat RAKASTI niitä namipaloja...

Jessicalta terkkuja!

Katiija said...

voi sinuu hamsteri... toivottavasti niitä lankoja on vielä siellä kun hamsu-kausi päättyy *toivoo todella* ja Prismassa kannattaa käydä *vihjaa*

uhoava gnu said...

Toivottavasti kipu ei enää palaa!
Pian ostamaan (hammaslohtu)lankoja :D

Pilvi said...

Onneksi jo yliylihuomenna on torstai! :)