28/02/2007

Uutiset ja sää

Hyvää päivää, nämä ovat käsityöuutiset.

Eurokankaassa tapahtui tänään onnekas törmäys, joka ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Myös suurilta taloudellisilta tappioilta vältyttiin. Nuorehko nainen ajautui ystävättärensä kanssa kilohintaisten kangaspalojen osastolle, jolloin toinen naisista törmäsi osaston keskivaiheilla kookkaaseen ruusukuvioiseen vakosamettipalaan. Tällin seurauksena nainen alkoi kuulla harhaääniä, joissa kangaspala kertoi haluavansa isona pikkutytön mekoksi ja koska nainen tunsi kankaan puhuvan juuri nimenomaan hänelle, se oli pikaisesti pelastettava kolaripaikalta turvaan.

Viime viikolla aloitettu Sammakko-villatakki on edennyt jo toiseen etukappaleeseen... pidemmälläkin se jo olisi, jos satunnainen neuloja ei olisi tuijottanut lauantaina nenä kiinni ruudussa Pelastajia (sarja suoraan taivaasta) ja neulonut koko kappaletta melko lailla päin seiniä. Kappale meni purkuun ja uusiksi.

Ja seuraavaksi Keijo kertoo meille viikon säätiedot.

Sää on ollut viime päivinä myrskyisää, mutta nyt tuulet alkavat olla heikkenemään päin. Taivas kirkastuu viimeistään torstaiksi, jolloin hamsterikuu on enää muisto vain ja neulova kansanosa suuntaa kohti leppeitä keväisiä tuulahduksia iloisenväristen uutuuslankojen siivittämänä.

No comments: