19/02/2007

Raivotar villatakin kimpussa

Naiselliset vaivat ovat nujertaneet minut sohvannurkkaan suklaalevyn kanssa, joten nyt alkaa neulerintamalla tapahtua.
Aloittelin tänään Sammakoksi nimeämääni villatakkia vihreästä Filtweedista...10 cm resoria neulottuna tällä hetkellä. Toivottavasti takki valmistuu vielä tämän kuun aikana, niin saan grammat kirjattua hamsterisaldooni. Olemme tikutelleet Langanvartijoissa yhteensä jo yli 9 kiloa lankaa, ahkeria hamstereita siis koko porukka.

Naishormonien jyllätessä muutun aina salamana agressiiviseksi liikenteessä. Jaoin tänään hengenvaaralliset kuskit mielessäni kolmeen eri kategoriaan: Nuoret miehet, keski-ikäiset miehet ja vanhat miehet.
Nuoret ja keski-ikäiset uroot ajavat kuin hullut liikennesäännöistä piittaamatta, vilkkua käyttämättä ylinopeutta punaisia päin kännykkä korvalla. Vanhat ukot tekevät samaa, koska eivät näe eivätkä kuule mitään ja ovat liikenteessä ja muuallakin aina oikeassa ja etuoikeutettuja.
Minneköhän niillä miehillä on aina niin kiire? Onko liikenneviidakko nykyään kunnollisen perheenisän ainoa paikka päteä ja elää kuin luolamies...? Ja mitä väliä, jos siinä sivussa muutama viaton lapsi tai mummo pääsee hengestään. Nopeat syövät, hitaat eivät.
Oli miten oli, kansainväliset käsimerkit ja auton töötti olivat tänään ahkerassa käytössä. Minulla. Murr ja tööt.

Kuvassa näkyvä pieni karvainen kotieläin ei liity juttuun muuten kuin olemalla söpö.

No comments: