04/02/2007

Villiä menoa Blogoslaviassa


Blogistaniassa on viikonlopun aikana suututtu, lepytty, naurettu ja muututtu hamstereiksi. Siitä lisää kertoo Pörrö, joka kiteytti asian niin hyvin, ettei siihen ole mulla ainakaan mitään lisättävää. Joka tapauksessa viikonlopun aikana on juostu ristiin rastiin virtuaalivieraissa ja uusia mielenkiintoisia

blogituttavuuksiakin on löytynyt.

Muilta osin mä oon tänään ihan boring, ei yhtään valmista työtä eikä juuri mitään hauskoja jutuntynkiä jaettavana. Toivottavasti huomenna on paremmin. Grr.

Siitä piti tosin avautua, että nyt kun me ollaan muutettu Bloggeriin, niin mä en pidä yhtään siitä miltä meidän sivu näyttää. Me näytettiin ennen kotoisemmalta, siitä kiitokset Herkulle. Nyt olemme omillamme ja siis hukassa...

2 comments:

Mari said...

Kieltämättä Vuodatukseen saa kauniimpia sivupohjia, mutta kyllä tämä sinunkin blogisi väri on ainakin tosi kaunis. :) Minä olen neuleblogien suurkuluttaja (tilaan likimain 100 blogia), niin nämä bloggerin yksinkertaiset sivupohjat ovat mukavaa katseltavaa vuodatusvaltaisen blogimaailman seassa. Etenkin, jos se bloggerin sivunväri on joku muu kuin valkoinen tai vihertävänruskea. ;)

Pilvi said...

Mä harkitsin kyllä sitä valkoista, mutta se on sit kuitenkin niin vaisu. Kiva kuulla lukijankin näkökulma asiaan, mäkin oon kyllä jo alkanut tottua tähän tai ainakin nyt tuntuu siltä. :)