22/03/2007

Kesken, kesken, kesken, kesken...

Tilannekatsausta kehiin (don´t try this at home, kids...):

Sammakkovillatakki on hieman ufoutumaan päin, koska myin ne nikkelipuikot Muoriskalle, enkä ole saanut aikaiseksi hankkia uusia tilalle...

Vilman ruusumekko on edelleen kahta saumaa vaille valmis, mutta toisaalta se on sille sopivakin vasta ensi syksynä, joten aikaa on...

Kuvassa näkyvästä hahtuvasta aloitettu kolmiohuivi on sekin kesken, mutta sillä on kuitenkin toivoa. Näen jo silmissäni valmiin hieman huovutetun jättikokoisen huivin, johon voi ensi syksynä piiloutua tuulta ja tuiverrusta pakoon.

4 comments:

Adalmiina said...

Mun oli pakko ottaa heti yhteyttä virallisen faniklubin perustajaan vertaistuen toivossa: voi apua!! Kristian putosi! Miten näin voi käydä?
Höh. Meni maku koko kisasta. Nysse on ihan selvää, että Anna voittaa, kun Arikin tuolla lailla kävi tappeleen.

Pilvi said...

No mäkin kuulin ton hirmuisen uutisen tänään vasta, kun en eilen seurannut lähetystä... toisaalta tää voi olla Kristianille ihan hyvä juttu, koska se pääsee kuitenkin varmaan levyttämään ja toisaalta välttää sen pintajulkisuuden, jota Idolsin voittaja kuitenkin saa.
Mut Ari on ihan tyhmä pikkupoika, jolla on noussu pissi päähän...:/

Teija said...

Mä ostin messuilta tuota samaa hahtuvaa ja ah, sitä oli ihana neuloa. Ja ihanan väristä, vaikka en mikään lila-keltsi -fani olekaan.

Pilvi said...

Väri on todella kaunis... huiviin menee varmaan yksi kiekko, ja toisesta voisi tehdä vaikka laukun.