03/03/2007

Ruusuja Modalle ja tohtori Sykerölle

Modan uudet nettisivut on hämmästyttävän hienot! Verrokkina erään toisen kotimaisen käsityölehden vastaavat, jotka aukeavat vain tilaajille (-->minä en ole). Modan sivut ovat siis avoimet kaikille ja löytyihän sieltä etusivulta myös linkki suomalaisiin neuleblogeihin. Muutenkin lehti on kehittynyt viime vuoden aikana parempaan suuntaan, tilaajamäärän huima kasvu on luultavasti tuonut lisää resursseja toimituksen käyttöön. Joka tapauksessa hyvä Moda!

Ja koska nykyään telkusta tulee lauantai-aamuisin vain huonoja lastenohjelmia (kyllä ennen oli kaikki paremmin blaablaablaa...), tässä vähän laatuvuosikertaa...Doctor Snuggles, olkaa hyvät!
(Douglas Adams toisena käsikirjoittajana:))

4 comments:

Lankakomero said...

Minäkin olen kummastellut tuota kotimaisen käsityölehden politiikkaa", kun vain lehden tilaajat eli klubilaiset pääsevät keskustelufoorumille ja voivat ostaa netin kautta lankoja, eivät sitten ilmeisesti muille halua lankoja myydä... ja kun vielä ottaa huomioon, että oikeastaanhan nuo langat on se päätuote ja lehden mallit toimivat niiden myynninedistäjänä. Irtonumeron ostajia ei siis haluta palvella, vaikka he ovat potentiaalisia tilaajia jatkossa.

muoriska said...

No minä en kummastele.. vaan toimin.. eli en tilaa.. enkä oikein osta lankojansakaan.. eli pitäkööt piirinsä.

Meillä on muutama hesestä kylkiäisenä saatu dr snuggles dvd..

Pilvi said...

Juu ja riittäähän noita keskustelufoorumeita ilman tuota mainittuakin, joten eipä ongelmaa.
On kyllä aika mielenkiintoista, ettei Novitan lankoja voi ostaa netitse, jos ei tilaa lehteä... itse en Novitan lankoja yleensä käytä, mutta kummastellahan saa silti.

Palaga said...

Miekin käväisin Modan nettisivuilla ja tykästyin.