30/03/2007

Täydellisiä keskeneräisyyksiäTellun inspiroimana tartuin haasteeseen ja kuvasin kodistani jotain raadollista ja keskeneräistä.
Ikävä tai mukava kyllä tämä kasa on nyt puolet pienempi kuin yleensä ja lisäksi siivosin siitä ennen kuvaamista häveliäisyyksissäni tyhjän punaviinilasin...

Tämä tietokonepöydän nurkkaus on asuntoni vetovoimaisin piste. Se imee mustan aukon lailla kaiken ylimääräisen paperin ja muun roinan ikävän hyvin näkyvillä olevaan nieluunsa, joka kasvaa aina vaan, ainiaaaaaaaan.
Jos meillä asuisi mies, syyttäisin sitä kaikesta sotkusta, mutta nyt tulee lähinnä mieleen se biisi "joku sotkee tätä asuntoa, epäilen että se on talonmiehen akka kai, sil on avaimet kaikkiin näihin asuntoihin..."Vastapainoksi kuvailin vähän viherkasveja,
koska ne ovat kerrankin
siinä määrin
tolpillaan,
että niitä kehtaa esitellä.

8 comments:

Martsuli said...

Minulla on ihan samanlainen tietokonenurkkaus enkä voi syyttää siitä miestäni.. hänellä on omansa samanlaisessa kunnossa.
Kissasi ovat ihan meidän kissojemme näköiset, meillä on äiti ja tytärkissat.

Tellu-Tellervo said...

Se tässä haasteessa on hyvä, että voi itse kuitenkin päättää mitä "rumaa" kuvaa ;D.
Kauniita viherkasvia, minä en saa menestymään noita santpaulioita, ne kuolee kait aina kuivuuteen ja lannoituksen puutteeseen :(

Pilvi said...

Martsuli: Kävin kurkkimassa teidän kisuja ja kyllä, samaa näköä on!

Tellu: Santut saa tapettua niin monella eri tavalla...:) Oikukkaita pirulaisia!

heidi said...

oli piristävää lukea kommenttisi ilun blogissa!

TiinaV said...

Tutulta näyttää! Meilläkin joku kantaa tavaraa tietokonepöydälle. Siitä voisi syyttää miestä, mutta kun se on meistä se siivousintoilija...

Pami said...

Pakko kertoa, kuinka saa santut kukkimaan ilman kummempaa hoitoa: kastelee kerran viikossa niin kuumalla vedellä kuin hanasta lähtee ja lautaselle. En ole vuosiin edes lannoittanut kolmea santtuani enkä vaihtanut multaa ja taas ne kukkivat!

Vinkki on tosi vanha!

Betty Boop said...

Minulla ei ole yhtään viherkasvia edes esitellä...en ole oikeen viherpeukalo, ihailen kyllä ihmisiä jotka osaavat kasvattaa kukkia.
Iloista pääsiäisen jatkoa!

Pilvi said...

Mä taas olen ammattini puolesta viherpeukalo ja aateluus velvottaa huolehtimaan edes joskus myös kotona olevista kasveista... tosin aika usein ne on kyllä kohtuuttoman huonossa hapessa...:)