02/04/2007

Halutaan palkata neulomistaitoinen alihankkija

Mun on kohta pakko ulkoistaa neulominen, koska mä en ehdi itse toteuttaa kaikkia ihania ohjeita, joita aina jostain eteen tupsahtaa. Voi sentään.

Olin tänään koulutuksessa koko päivän ja neulepuseron alku sekä puikot olivat mukana, mutta mutta... siellähän piti oikein opiskella ja keskittyä asiaan! Mikäs se sellainen koulutus oikein on?

Lisäksi muut osallistujat olivat pääsääntöisesti karskeja äijiä, joten en viitsinyt hukata loppujakin vaivalla hankkimastani katu-uskottavuudesta neulomalla villapaitaa.
Miksiköhän se puikkojen kilkuttelu muuten vaikuttaa mielikuvaan pätevyydestä? Vai vaikuttaako se?

Huomenna tulee kuulemma takatalvi. Brr.

12 comments:

marsu said...

Kaks paketti on vielä jäljellä, tai ainakin tällä hetkellä näyttää siltä. Mie kävin tyhjäämässä sen koukkulaarin kun blogiystävät ympäri Suomen tahtoo värillisiä virkkuukoukkuja *virn*

Sipriina said...

olin tulossa kirjottaa sulle että värillisiä koukkuja on ehkä vielä marsulla, mut huomasin et, marsu onki ehtiny jo tänne ilmottaa asiasta :D

Anonymous said...

Mie ulkoistin osan neulehommista miehelle. Hän tahtoi kaulaliinan, annoin piruuttani lankaa ja puikot ja katsos, neuloihan mies sen itse! Kutosen puikot ja armyvärinen lanka, sehän on suorastaan maskuliinista. Oppisikohan tuo tekemään pitsihuiveja?

Outi said...

Mulle ei kyllä tulis mieleenkään neuloa koulutuksissa tai ylipäätään missään töihin liittyvässä tilaisuudessa. Tosin oma alani on erittäin miesvaltainen ja kokisi kyllä(vähäisen) uskottavuuteni karisevan puikkoja heilutellessa. Mutta ehkä tämä on vain mun omaa rajoitteisuuttani.. :-)

Pilvi said...

No itse asiassa mäkään en neuloisi meidän firman koulutuksissa, mutta toi oli sellainen vähän spesiaalijuttu, jossa oli olennaista ainoastaan läpäistä lopputentti... ne äijät luki siellä koko päivän Iltasanomia, joten mä olisin ihan hyvin voinut neuloa...:)

Ja Marsu + Sipriina, kiitoksia informaatiosta!

Rieppa: Siitä se lähtee... varo vaan, kohta se on sun lankavarastoilla etsimässä jotain kivaa lankaa villapuseroa varten! :)

marsu taas said...

En miekään niitä olis alun alkaen edes tajunnut mennä etsimään ellei Muoriska Kittilän kairasta olis jonkun toisen blogista bongannut ko. koukkuja ja "pakottanut" miut diileriksi sinne sekopääpäiville... Nyt sitten osasin jo odottaa että niitä voisi siellä olla jälleen kun jäi jotkut kyselijät ilman viime syksynä joten eikun sekaan vaan - ja olin muuten nopee, alle tunnissa kävin koko reissun Kantsusta keskustaan bussilla ja takas junalla... *virn* minäkö himoshoppaaja?

Pilvi said...

Aika nopeesti siellä kai pitääkin toimia, jos jotain saalista aikoo saada...:)

milliini said...

Neulominen ei vaikuta uskottavuuteen ainakaan meidän lastentarhanopettajien alalla: päinvastoin! Ilmeisesti on (päiväkodin)tätimäisempi kun vähän puikkoja heiluttelee... Ehkä siitä tulee sellanen hyvä äiti-fiilis.

Pilvi said...

Neulova päiväkodintäti kuulostaa turvalliselta ja kodikkaalta...:) Riippuu varmaankin ihan täysin alasta, että miten se uskottavuus kärsii tai kohenee.

Huomasin muuten, että mun blogin kommentoinnissa taitaa olla ongelmia. Itse en saanut sanottavaani läpi ennekuin kirjauduin sisään. Sanatunnistuskin katosi jonnekin...outoa.

Teija said...

Heips, arvasit silloin että Hello Kitty-riepaleesta on tulossa kassi. No nyt olen paketintekopuuhissa joten jos laitat lempivärisi ja yhteystietosi mulle meilinä niin postitan arvauspalkintosi sinulle huhtikuun aikana ? :D

Teija said...

Unohtu , eli wtp miuku jippii piste fi :)

Pilvi said...

Jippijaijei!!!!!!!!!!