25/06/2008

Ruma sana

Piipahduskäynnillä Riepan blogissa törmäsin tällaiseen uutiseen, joka on tämän päivän Tekniikka&talous -lehdestä: EU harkitsee blogeille ennakkosensuuria. Suora lainaus artikkelista: "Euroopan parlamentin kulttuuri- ja koulutusvaliokunnan hyväksymä mietintö suosittelee blogeille kirjoittajan rekisteröintiä, luokittelua sekä sisältöä koskevaa laatumerkintää, joiden hallinnoinnista vastaisi erityinen media-asiamies."

Media-asiamies...HA! Mä voin avustaa sen verran, että luokittelen itseni jo etukäteen:

Bloggaajan vaarallisuusluokitus:
Ei aiheuta eisittenniinminkäänlaista uhkaa sivistyneelle yhteiskunnalle tahi EU:lle. Jaarittelee (lukijansa uneen) keskeneräisistä ikuisuusprojekteistaan ja täysin harmittomista kissoistaan. Saa satunnaisia raivareita lähinnä huonosta asiakaspalvelusta, kelvottomista langoista, Activia-jugurtista ja kaiken olevaisen älyttömyydestä, mutta muuten pysyy alati tyynenä. (Eikun uups, nythän se mainitsi jo ällötystuotemerkin...sehän on sittenkin UHKA!)

Turun keskiaikaiset markkinat alkaa muuten huomenna! Ja espoolaisetkin on kuulemma taaaaaaaaas tulossa! Poltetaankohan siellä bloggaajia roviolla...


Ai niin, se ruma sana... se on sensuuri.

No comments: