31/07/2008

Mun loota!


Mä rakastan tätä pahvilaatikkoa!!! Kuulitteko, ra-kas-tan!!! 24/7.
Ja jos jollain on jotain mussutettavaa, siitä voi tulla kertomaan tänne laatikkoon...

(Kuva on epäselvä, koska kuvaaja nauroi ja kamera heilui...)

5 comments:

Mari said...

Meillä kans rakastetaan pahvilaatikoita. Naurettavaa oli kun Emilia meni noin 1 m x 1 m pahvilaatikkoon ja väitti olevansa piilossa...
Muuten, mikä toi kärpässieni on?

Pilvi said...

Kärpässieni on tuoli, mutta koska meillä käytetään kaikki mahdollinen pinta-ala kirjojen, levyjen ja lankojen säilytykseen, siihen on näköjään pinottu kirjoja... tonttukirja...:)

Meidän Ansa on nukkunut myös paistinpannussa joskus... ai niin, tätä ei saanut kertoa, kukaan ei halua syödä meillä enää ikinä!

anne-mari said...

Haha! Ihana! Meilla kans jatkat tykkaa laatikoista. Vanha neiti (15v) ei oo pahemmin koskaan valittany, mutta se on kylla aina ollutkin vahan outo. Jatkat kylla senkin edesta.

Tosta karpassieni tuolista tulee ihan lapsuus mieleen. Mulla ei tommosta ollu (hitto vie!) mutta samassa rapussa asuneilla oli kylla. Niitten aite oli perhepaiva hoitaja ja minakin siella olin valilla hoidossa, joten tuli tuo tuoli nahtya toooooosi usein. Muistan kuinka siita tykkasin. (nyt kun oikein rupee miettiin niin oliko se tuoli sitten niilla kuitenkaan vai jossain muualla, vai oliko jollain muulla myos... hmmm ei oo vanhaks tulemista. Muistikin menee.)

Pilvi said...

Meillä oli (on?) kärpässieni eteisessä, mutta tää ei ole se sama. Meidän mummi tuli pari vuotta sitten tämä kainalossa kylään, oli tehnyt heräteostoksen kai vankilakaupasta tai jostain vastaavasta. Ihan hauska, tosin ei siinä kukaan koskaan istu, koska siihen on aina laskettu jotain...esimerkiksi kirjoja. :)

Cate said...

Näinpä, juuri tuollainen ilme, kuin mitä sanallisesti olet "tulkannut" meille lukijoille :) Ei voi kuin hymyillä, eläimet vaan on niin mahtavia!