01/08/2008

Anna hyvän kiertää

Osallistuin Main Anna hyvän kiertää -ketjuun (Pay it forward), jossa on tarkoitus tehdä jokin pieni käsityö kolmelle ensimmäiselle mukaanlähtijälle. Ehtona on, että mukaan ilmoittautuneet lupaavat laittaa hyvän kiertoon omassa blogissaan ja lähettää ihanuudet perille viimeistään vuoden 2009 heinäkuussa.
Jos siis tahdot mukaan, hihkaise jotain kommenttilootaan... kolme ekaa...

Mä rutisen täällä aina huonosta asiakaspalvelusta, mutta yritän myös kehua, jos on ollut aihetta. No nyt olis.
Tilasin Lankakaupasta vähän halvennettua Gedifra Fashion Trendiä (2e/kerä) ja paketin tultua perille huomasin, että yksi kerä oli unohtunut jonnekin matkalle. Soitin Lankakaupan Virpille, joka ystävällisesti lupasi lähettää puuttuvan osan.
Kävin äsken hakemassa paketin postista ja mukana oli yllärinä kaksi kerää Gedifra Modern Cottonia ja vielä kerran pahoittelut inhimillisestä erehdyksestä. Ihan superhieno yllätys, olin enemmän kuin otettu.

Muutenkin olen kyllä varsin tyytyväinen useimpien lankakauppojen toimintaan, ainakin täällä Turussa kaikissa liikkeissä palvelu on laadukasta.
Piikko-Pirtaan tulee ehkä kaikkein useiten piipahdettua, koska se on ehkä useimmin matkan varrella. Katselu-hypistely-suunnittelu-pähkäily sallitaan ilman tuputtamista. Asiakas saa siis käyttää aikaa ihmettelyyn. Eikä tarvitse ostaa mitään joka kerta.
Käsityö-Elisan palvelu on asiallista ja kiireetöntä (hyvässä mielessä), sielläkin saa rauhassa selailla lehtiä ja ohjeita.
Käsityö-Kaisa Hämeenkadulla on myös mun kaupungillekävelyreitin varrella. Pienestä liiketilasta huolimatta myynnissä on ihan hyvä perustarvikevarasto.
Lankabaarissa on niin ihana valikoima jumalaisia lankoja, että mä en voi käydä siellä kovin usein.Muuten kaikki on pelkkää plussaa.

Nauratti kun googlasin turkulaisia nappikauppoja ja Muoti-napin kohdalla löytyi pelkkiä negatiivisia kirjoituksia asiakaskokemuksista. Mitenköhän tietoisia pikkufirmat ovat nettikirjoittelun vaikutuksista?
En ole koskaan käynyt Muoti-napissa, mutta saatan olla niin utelias, että käyn kurkkaamassa... raportoin sitten tänne, miten kävi.

4 comments:

Teija said...

Uhkailu, lahjonta ja kiristys...;) Mää voin ainakin osallistua :D Kun tässä on niin pitkä tää aika niin ei oo hoppu siinä lähettämisessä. On hieman hektistä mutta perkuleellisen tylsää tää elämä tällä hetkellä. En ehdi kiertää blogejakaan saatikka kommentoimaan. Syksympää odotellessa.Kissoille rapsutukset ja sinulle halaukset <3

Anonymous said...

*Hihk*. Riittävän löysä aikataulu opiskelijalle. Ehtii kans neuloa Twistin ihanuudet eka jonosta pois :)

Lotta said...

Hmm, voisinpa lähtee kolmanneks. Ei liene liian työlästäkään.

Pilvi said...

Yay, meillä on kolme osallistujaa!!!! Aloin jo huolestua, ettei sitä kolmatta löydy ikinä...:)