15/08/2008

Erävoitto harmaudesta!

Puolisen kiloa harmautta taas selätetty ameriikan mehuilla. Värjäyskattilan vieressä mietin, että ei kai näitä mehuja oikeasti kukaan juo? Eihän... edes amerikkalaiset...?

Olen messunnut viime aikoina niin paljon harmautta vastaan, että ihmettelen sitä jo itsekin. Pidän paljon harmaasta ja mulla on ihan hiirenharmaita vaatteitakin kaapissa. Tosin yhdistän sitä kyllä yleensä johonkin muuhun väriin. Muutenkin harmaa on kaunista pieninä annoksina kerrallaan.
Harmauden syvempää olemusta etsiessäni löysin sattumalta ihan uskomattoman hienon nettisivuston, jossa on kattavana pakettina kaikki mahdollinen väreistä ja värjäyksestä.


Minneköhän tämä on muuten menossa...? Pitäisikö laittaa postimerkki hännänpäähän...


2 comments:

anne-mari said...

Ihanat varit ja ihana kisuli laatikossa!

(ja kylla, taalla oikeasti on ihmisia jotka vapaaehtoisesti imevat itseensa hysteerisen varisia juomia mitka on taynnansa kaikkea mita ihmisruumis ei varmasti tarvitse. vetoaa varsinkin lapsiin nuo varit. ei kai niita muuten ruokaupassa olis myytavaksi asti:) eipa ole kylla tullut maistettua...)

Pilvi said...

Näin vähän epäilinkin...:) Mä haluan maatua nopeasti sit joskus kun mut kuopataan, joten en kyllä ihan heti vetäis moisia esanssilitkuja naamaan..brr. Mutta värjäämiseen ovat loistavia!