22/08/2008

Viimeistelyahdistus

Central park hoodie on periaatteessa valmis, mutta edelleen osissa. Buhuu, se ei valmistu koskaan! Mä vihaan kokoamista!Kultakortin sain Ammalta tässä taannoin ja unohdin tietenkin kertoa siitä heti. Kortin jakamiseen liittyy liuta sääntöjä:

1. Voit antaa tunnustuksen 5 henkilölle

2. Niistä neljän tulee seurata sinun blogiasi

3.Yhden täytyy olla uusi lukija ja asua eri paikassa

4.Sinun tulee laittaa linkki siihen blogiin, jolta tunnustuksen olet saanut.

Siispä: Kultakortti lähtee Kiolle, Lotalle, Anne-Marille ja Marille ja Tiinalle. Vassokuu!

Loppukevennys: Hain äsken noi linkatut blogit nimellä googlen kautta... kissailua ja kässäilyä...tarkoititko: kisailua ja mässäilyä...jep jep!

8 comments:

Mari said...

Vau, kiitos! En mä tollasia osaa laittaa blogiini mutta voin mä tän kerran yrittää... Aika upeeta hei. Mää tilaan heti rekkalastillisen lahjoja kaikille kivoille! Ansalle ja Empulle kiipeilyleikkiteline joka vie puolet sun makkarista. Sulle 12 kg lankaa, Majacraft ROse ja kehruukuituja vuodeksi. Ja sapattivuosi tottakai. Ja sit seuraava uhri...

Pilvi said...

Jees, hyvältä kuulostaa, mutta voisko saada vielä pullon Bollingeria (vaikka 1999 vuosikertaa) ja Vespa GTV 250 ie:n...? Vai onks se jo vähän liikaa?

Tuosta kiipeilytelineestä...jos olisit nähnyt mun makkarin, et ehdottaisi tota...kuvittele muutaman neliön koppi, jonne on sullottu kaks työpöytää tietokoneelle sun muulle ja 160cm leveä sänky ja jossa on yksi seinä täynnä komeroita, joiden ovet olisi mieluusti saatava auki. Toisin sanoen joudun hyppäämään sängyn kaiteen yli vaatekaapeille ja tietokoneelle...:)

Mari said...

Mmmm, mä voisin mieluusti tutustua sun makkariin, sillee rauhassa kahden kesken, köh eikun oliks tää ns perheystävällinen kommenttilaatikko? *suttaa korjauslakkaa näytölle*

Haaveilen siitä et kissoilla olis palkkeja yms katonrajassa, missä ne sais kirmailla ja pudottautua ihmisten niskaan.

Ja tietty tulee BOllingeria, Cristalia, Vespaa ja unelmaloma Rivieralla! Hei, saatanpa jopa ostaa naapurihuoneistosi jotta saat lisää huoneita. Tää kortti on ihan mahtava!

Pilvi said...

:D Joo, tiedä siitä perheystävällisyydestä..:)

kio said...

ihanaa, kiitos :)

kio said...

ai niin mä unohdin kommentoida tota kisailua ja mässäilyä :) hauska, en kyllä pahemmin kisaile, mutta mässäily voisi sopia välillä. Blogin nimeksi voisi tulla "kissailua, kässäilyä ja mässäilyä", paremmin osuisi googlen haaviin :) Joku eksyi mun blogiin sanahaulla "pyöräilykypärä mango", varmaan etsii mango nimistä kypärää, ja eksyi mun hollantisepustukseen missä ostelin torilta mangoja ja harmittelin pyöräilykypärän vähäistä käyttöä :)

anne-mari said...

Voi kiitos! Ja kumarrus.

Mulla on samanlainen kokoomisinhotus. Siksi teenkin lahinna top-down juttuja pyorona. Nimimerkilla minimalist cardigan kokoamista vaille valmis toukokuulta asti...

Lotta said...

Uu, kiitos! Pistetään eteenpäin kunhan on aikaa sortata sadastaviidestäkymmenestä blogista ne sopivimmat :).