18/08/2008

Seikkailuja odotellessa

Muistatteko vielä Anna hyvän kiertää-jutun? Mä olin jo autuaasti unohtanut, mutta sitä ihanampaa oli yllättyä tänään. Kiitos Mai, nukke on ihana ja pääsee mukaan suuriin ja pienempiin seikkailuihin mun takin kauluksessa. Omat yllärini hautuvat vielä mietintämyssyssä, joten niistä myöhemmin lisää.

Ja sitten se haiseva Bainbridge scarf... ei se vieläkään hyvälle tuoksu, mutta ei enää kyllä ihan kauheallekaan. Lahjansaajan (espoolainen pikkuneiti) äitiä on jo informoitu mahdollisesta hajuhaitasta ja toivomme kovasti, ettei postimies ole kovin allergista sorttia. Ettei sitten romahda raatona rappukäytävään toimittaessaan pakettia perille.

Olen niin harvoin tehnyt mitään superwash-villoista, etten muistanut nytkään, että tämänkin huivin voisi pyöräyttää ihan kunnon kierroksilla pesukoneessa. Jos se haju vaikka lähtisi. Tai taju. Eli sinne vielä ja sitten postiin.

Margaretha-nalle esiintyy tässä kuvausassarina, koska oma naamani ei rankan työpäivän jälkeen kestänyt julkista esittelyä. Ja Margaretha on kuitenkin paljon söpömpi.


Bainbridge scarf

Ohje: MintyFresh
Lanka: Brooklyn handspun softspun plus n. 50g
Puikot: 3mm Knit Picks harmony

2 comments:

anne-mari said...

Sopo huivi. Postinkantaja parka. heh

Pilvi said...

Sain hajun eliminoitua, onneksi! Ei tarvii postimiehenkään kärsiä..:)