03/09/2008

Kukkahattutäti strikes back!

Pakko myöntää, että eiliseen avautumiseen oli osasyynä kohtuuttoman vahva PMS-tila ja paha alkuviikkoketutus. Oikeasti, sehän on vaan tv-ohjelma. Ketään ei ole tapettu (vielä) eikä kenellekään tehty vastentahtoisesti mitään. Mun ei tarvitse ymmärtää, miksi joku haluaa kyntää tiensä roskalehden sivuille sikailemalla julkisesti telkussa. Ei tarvitse. Eikä ole pakko katsoa yhtään jaksoa.

Kävin ostamassa Lidlin suklaajätskiä, jospa se vaikka taas tasapainottaisi näitä olotiloja. Naiseus!

9 comments:

Marjut said...

Mä voin lähettää sulle espoolaisia luomuhabaneroja myös. Niitä alkaa kohta kypsyä noin miljaaardi kappaletta. Kelpaisiko?

Pilvi said...

Oi, herkkua! Todellakin kelpais, mulla on niin kehno sato juuri nyt tuloillaan. Tai siis raakoja chilejä on miljuuna, mutta kun ei ne tässä arktisessa ilmanlaadussa kypsy ikinä. Auttaako luomuhabanerot PMS-oireisiin...? Mä alan olla huolestuttavan vaarallinen nykyään kerran kuussa.

kio said...

Lidlen suklaajätski on paras, oikeasti!

Hanna said...

Aattele minkä hyvän teon teit kun lähetit palautetta Siwaan. Siellä ne työntekijät nauraa sun palautteelles aina kahvitunnilla kun lukee sitä avautumista jonka joku ystävällisesti liimasi naurunpyrskäyksiä tuomaan jääkaapin oveen.

Allekirjoitan. PELOTTAVA. Kerran kuussa (ja välillä useemminkin). Meiänki lapset pelkäis jos niil annettas sellanen vaihtoehto.

Pilvi said...

Mä alan boikotoida sua, Hanna. Ensi kuussa. Mä en vaan voi näille friikkaamisille mitään..kai..:)

AnneM said...

heh, no se palautehan menee sinne jonnekin ylemmälle taholle, mutta jos tuurauskeikalla näen bb-palautetta kahvihuoneen seinällä, tuskin voin olla nauramatta :D

Pilvi said...

:D

Mari said...

Mä voin virkata lisää kukkia sun hattuus! Ihanaa teitää etten oo ainoa jolla välillä iskeytyy kukkahattu korville...

Pilvi said...

Kiitos myötätunnosta! :D