16/09/2008

Vanhassa vara parempi

Olen yleensäkin sitä mieltä, että kaikki tarpeellinen oli olemassa jo 50-luvulla ja sen jälkeen tavaraa on tehty vain ihmisten mukavuudenhalun vuoksi, mutta tänään huomasin jälleen, että nykytekniikka on kovin epäluotettavaa.

Heräsin aamulla umpiunesta siihen, että ovikello soi, mutta käänsin vain kylkeä, koska ajattelin jonkun erehtyneen kotiovestaan. Kukapa muutenkaan rääkkäisi keskellä yötä jonkun ovikelloa...? Kuinka ollakaan, rimputtaja oli sinnikäs ja aloin pikkuhiljaa havahtua siihen tunteeseen, että ulkona on liian valoisaa...APUA, ihan liian valoisaa!!!

Sitten ryydloikkaa avaamaan ovea, jossa työkaveri naureskeli, että taisi olla tyyny aika hyvin. Vaatteet päälle hammasharja suussa ja työmaalle. Puhelin oli mennyt jostain syystä kokonaan pimeäksi yön aikana (akku oli täynnä) ja luurissa oleva kello ei ollut soinut. (Kirottu Nokia!)

Kotiin päästyäni päätin, etten halua enää näitä aamuja, joten kaivoin vanhan, hyvinpalvelleen ja ennen kaikkea luotettavan vekkarini kaapista. Soi takuuvarmasti, jos sen vain muistaa vetää...

2 comments:

Mika said...

Blogeja ei ollu 50-luvulla;)

Pilvi said...

Eikä nettiä, mutta mitä ei ole, sitä ei osaa kaivatakaan.