09/12/2008

Talviunia

Neuleiden keskellä on hyvä nukkua ja nähdä unta keväästä ja perhosista.

12 comments:

Eila said...

Voi kuinka hauska kuva, on ne kissat vaan niin ihania!

makepeace75 said...

Ihana kuva. :o)

Pilvi said...

Meillähän ei kissat teoriassa saa nukkua vaatteiden seassa, mutta mee nyt tota sit kieltämäänkään...:)

Mika said...

Teoriassahan kissoilla on yleensä moniakin sääntöjä, käytännössä ne pätee korkeintaan silloin kun henkilökunta näkee.

Tosin ihmetyttää miks kissat aina tunkee pieniinkiin keppuihin, lapsena kissat meni aina kattiloihin jos ne oli pöydällä. Jos kyse oli pienestä kattilasta sinne laitettiin etutassut ja oltiin tyytyväisiä.

Pilvi said...

Kukaan ei varmaan koskaan enää halua syödä meillä, mutta mä olen yllättänyt kissan nukkumasta paistinpannussa, leipäkorissa ja hedelmävadissa. Nukuttu on myös mm. pesukoneen rummussa, vessan lavuaarissa, saunakiulussa yms yms... :D Ainakin ne on kekseliäitä ja ennakkoluulottomia nukkumispaikkojen suhteen.

Matroskin said...

Ihana misu. Edellinen postauksesi auttoi ymmärtämään, miksi nykyisinä terroristiaikoina neulepuikkoja ei saa viedä lentokoneeseen.

Pilvi said...

Puupuikot laukussa saa kai nykyään matkustaa, vaikka niilläkin saa aika tehokasta tuhoa aikaan...:)

Teija said...

...ja näin se homma etenee :) Mietin ohjetta tehdessä et voiko niin tehdä, jääkö sinne kappaleen yhdistämiskohtaan sellanen rantu jos vaan kääntää? Kun mietin et jos kääntää niin sillon neuloo kaksi kerrosta samasta suunnasta oikein niin siihen tulee niinku sileetä eikä sitä möykkykerrosta ollenkaan. Mutta jos jättää yhtä kerrosta vaille ja kääntää niin sit menis oikein...Ymmärrätkö mitä tarkoitan, vaikee selittää? :D LOL Mulla on tää kohta tekemättä tässä toisessa versiossa vielä.

Teija said...

Niin ja ihana kuva piti sanomani <3 Mietin aina kun pöyhin lankalaatikoitani että miksi kissan pitää tulla istumaan sen lattialla olevan kannen päälle ? Estääkö ne niitä nousemasta ilmaan vai mitä????? :D

Pilvi said...

Joo, jos ne kisut ei istuis mielellään erilaisten kansien päällä, niitä leijuisi valtoimenaan ympäri maailmaa. Ja mitäs siitäkin sitten tulisi?

Mua naurattaa välillä kun ne asettuu istumaan/makaamaan kaikenlaisten paperilappujen päälle...kai niillä sitten on tarkoitus vaan pitää paperit paikoillaan.

Ja ei, mä en nyt tajunnut tuota neuleselitystä, mutta yritän myöhemmin tänään uudestaan... mulla on taas iltapäivän pääjumi. :D

Mari said...

Nyt ne on kaikki talviunilla, sekä Pilvi että kisut? Mäkin haluisin, mistähän löytyisi tarpeeksi iso kori...

Pilvi said...

Vuorotellen kauhee kiire ja aina siinä välissä kipeenä. Nyt on taas sairastamisen vuoro. Pääsispä tosiaan talviunille.