06/08/2009

Ostakaa, ostakaa!

Mäiskin syksyn kunniaksi puoli kaapillista farkkuja Huuto.nettiin myyntiin, käy kurkkaamassa. Lisää vaatteita ja ehkä kirjoja ja neulelehtiä, mahdollisesti jopa lankoja tulossa, kunhan innostun niitä taas tuonne näpyttelemään. Totuuden nimissä ainakin muutamasta huivista olisi syksyn mittaan luovuttava tai muuten niille on vuokrattava varastotila jostain...

4 comments:

Hanna said...

Mun pitäs tulla sun farkkukauppaan kokeilee noit yksii... :)

Pilvi said...

No tuu! Meidän myymälässä on myös muita vaatteita kuin farkkuja, valikoima on laaja ja huivin saa kaupan päälle!

Teija said...

Jumalattomasti sulla farkkuja! Mulla on tällä hetkellä yhdet, kaikki muut viisi on menneet vuoden sisään hajalle...

Mullakin on mittava huivikokoelma ja äiti aina sanoo että myy ne kun tuskailen kun ne ei mahdu mihinkään. Mutta en mä raaski mitenkään. Pari simppeliä oon purkanut kun keksin langalle jotain muuta.

Ai niin, edelliseen kommenttiin et mä aattelin et sit kun " kaikki" on valmiina niin vois vaan matkustella tai hankkia jonkin rintamamiestaloprojektin. Tai vaan olla ja syljeksiä kattoon :)

Pilvi said...

No mutta mäkin käytän vain yksiä ja niiden lisäksi on toiset ihan ookoot siltä varalta, että ne parhaat lojuu pyykkikorissa.

Ja huivit... huoh. Mulla on niitä ihan joka väriä, kokoa ja muotoa ja käytän niitä päässä, kaulassa, hiuksissa, vyönä. Lisäksi kuljetan yleensä paria pientä huivia kassissa ihan vaan kaiken varalta. En ole pitkään aikaan enää uskaltanut laskea niitä, mutta olen vakaasti päättänyt luovuttaa niitä uusiin koteihin aina tilaisuuden tullen... varo vaan, mulla on sunkin osoite...:)

Niin kyllä se kattoon syljeskelykin kivaa olisi, mutta jos me tosiaan eletään vielä 50-60 vuotta, niin tulisko vähän tylsää...?