08/08/2009

Rakkaudesta huiveihin


Lämpimät huivit, kaulaliina ja shaalit ovat kutakuinkin tässä, lukuunottamatta sitä valkoista Swallowtail Shawlia, jota ei ole vielä pingotettu ja sitä vaaleanpunaista Photosynthesis Shawlia, joka on vasta tuloillaan... järjetöntä, älytöntä, hullua, päätöntä. Olen iloinen siitä, että asun kompaktisti, koska se rajoittaa luonnostaan materian määrää tässä taloudessa. En ole mikään shoppailija luonteeltani enkä kiertele kaupoissa huvikseni ostelemassa kaikenlaista turhaa. Siitä huolimatta tavaraa kertyy. Neuleita tietenkin, lankaa tottakai, kirpparihamstrauksia, koska sitähän ei lasketa shoppailuksi, jos ostaa käytettyä?

Suunnilleen kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin, iskee kiukkusiivousraivari-inspiraatio, joka ilmenee tavaroiden lajitteluna, poislahjoittamisena, myymisenä, roskiin heittämisenä.
Tänään on se päivä. Naputtelen tavaraa Huuto.nettiin, kerään Erikalle kirppiskassia ja raahaan rikkinäistä ja korjauskelvotonta roinaa roskikseen. Toivottavasti illalla inspiroidun vielä ompelemaan muutaman vaatekappaleen käyttökelpoiseen kuntoon. Kun koti on puunattu, avaan pullon punkkua ja katson Boheemielämän sadatta kertaa. Huomenna loikoilen aamupäivän ja syljeskelen kattoon ja iltapäivällä siirryn loikoilemaan jokirantaan. Jos jaksan.

No comments: