10/08/2009

Uusi tukka, matto ja elämä


Meillä on uusi ihana valkoinen pörrömatto ja kuten syksyisin on tapana, meillä on myös uusi elämä. Uudessa elämässä ei sotketa, ei levitellä tavaroita ympäriinsä, siivotaan jatkuvasti ja imuroidaan koko ajan. Uudessa elämässä luodaan kriittinen silmäys ruokavalioon ja syödään huomattavasti vähemmän karkkia ja suklaata. Lenkkarit otetaan käyttöön ja iltaisin juoksennellaan pitkin Turkua kohottamassa kuntoa. Uudessa elämässä kissoista ei lähde karvoja meidän uuteen valkoiseen mattoon ja minä syön aina pöydän ääressä (siis en sohvalla maton läheisyydessä) ainakin tomaattipitoisia ruokia ja mustikkapiirakkaa.
Huomenna alkaa koulu, vähän vastahakoinen mieli on, mutta eiköhän se siitä sitten taas. Uusi tukkakin on. Punainen.

5 comments:

Teija said...

Oh, ihku Ansa ja matto ! Mä tykkään eniten syksystä ja teen kanssa syksyisin enemmän "järkeviä" päätöksiä kuin uutena vuotena. Ja aina mun on ostettava uusia ihkuja koulutarvikkeita vaikka en tarvikaan, terottamattomissa kynissä on vaan sitä puhtaan pöydän tunnelmaa.
Oisit ottanu kuvan tukasta kans!

Mukavia koulupäiviä :)

Pilvi said...

Ansa testaa maton ominaisuuksia. Hyvin maistui uni ainakin ja kiltisti muistettiin olla. Mä sanoin, että sille matolle ei sitten mielellään pudoteta yhtään karvaa. :)

diutu said...

Voi että, tykkään ihan valtavasti lukea näitä juttuja, kun kirjoitat niin kivalla tyylillä.
Tästäkin pienestä merkinnästä tuli heti hyvä mieli.

Villasukka said...

Hih! Minä aloitan uuden elämän aina syyskuun alussa kun Naisvoimistelijoiden jumpat ja Kansalaisopisto aloittavat. Ja silloin, sään kylmetessä, laitan myös puhtaat matot lattioille.

Pilvi said...

Etpäs Diutu tiiäkään, miten hyvä mieli sinun kommentistasi tuli. Kiitos!

Ja Villasukka, ah... syksy! Katsoin äsken säätiedotuksen ja enää huomenna pitää kärvistellä helteessä, sitten alkaa sataa ja jytistä!