28/12/2009

Ohi on


Joulu on ohi. Tarkoitus oli levätä ja niin teinkin. Luin, söin suklaata, luin, luin ja kudoin vähän. Nukuin paljon.

Etsin äsken sopivaa kuvaa tämän postauksen höysteeksi ja löysin tämän jo unohtuneen sukanalun. Keskeneräisyys joutui ilmeisesti purkuun, koska mulla on juuri nyt jalassa samasta kerästä kudotut villasukat, ilman näitä pitsikuvioita. Nythän tuossa kuvassa kuvio näyttää oikein hyvältä. Olen purkaessani ehkä ajatellut, että lanka ja kuvio yhdessä elävät keskenään liian vilkkaasti. Ehkä.

Moni neulebloggaaja on tänä vuonna lyönyt puikot tiskiin, uusiakin on varmaan aloittanut. Itse koen tämän blogin niin vahvasti oman itseni osana/jatkeena/ilmenemismuotona, etten ole ajatellutkaan lopettamista. Blogi ei ole minulle taakka, koska kaikki ehdot ovat omissa käsissäni. (Neuleaiheisessa blogissa pitäisi ehkä sanoa, että kaikki langat...)

3 comments:

Päivi said...

Hyvää loppuvuotta. Blogissasi on mukava poiketa, vaikka harvemmin tulee kommentteja jätettyä. Kiva, että jatkat edelleen.

hanna_h said...

Ihanaa ettet oo miettinytkään lopettamista :) Sun blogi on just omannäköisensä ja siksi mitä mainioin. Hyvää kuluvan vuoden loppua ja vielä parempaa tulevaa!

Pilvi said...

Kiitos ja onnekasta uutta vuotta molemmille!