03/01/2010

Onnellista Uutta Vuotta 2010


Pakkasesta pitää ottaa kaikki irti niin kauan kuin sitä kestää. En ole ulkoilmaihminen, mutta innostuin tekemään parvekkeelle muutaman minijäälyhdyn Diutun blogin inspiroimana. Haluaisin ehkä teoriassa luistella, pulkkailla ja hiihtää, voin helposti kuvitella itseni liukumassa kevyesti pitkin jään pintaa näyttäen kolmoissalkoveja hyppiessäni vähintäänkin Kiira Korvelta. Todellisuudessa viimeksi kun oli luistelemassa (viime vuosisadalla), olin umpijäässä ja varpaat kohmeessa enkä nauttinut koko hommasta tippaakaan. Sen sijaan nautin suunnattomasti näistä vapaapäivistä pakkasella, kun ei ole pakko lähteä aamulla minnekään palelemaan vaan voi kaikessa rauhassa keitellä kahvia ja lukea lehteä, puuhastella kaikenlaista sisätiloissa. Olen jopa innostunut siivoamaan ja järjestelemään kaappejani. Icarus Shawlkin valmistuu pikku hiljaa..

2 comments:

paivis said...

Ihanat jäälyhdyt pitäisipä koittaa viikonloppuna tehdä tuollaiset. Ostin viime talven alennusmyynnistä pyöreäkärkiset luistimet, niillä ja sauvoilla pääsi ihanasti etenemään järvenjäällä. Nyt siellä on liikaa lunta:(
Hyvää uutta vuotta sinulle.

Mika said...

Pakko vähän mainostaa omaa aikaansaannosta. http://khyron.dy.fi/sekalaiset/iklu/lyhty1.jpg Korkeutta miehen verran, alaosassa jääpaloja ja yläosassa jääputki, taskulamppu ylimpänä. Kynttilää tonne tuskin saa kun putki on niin ohkanen et kynttilä varmaan sulattais sen. Mut joku ledisysteemi toimis varmaan pidempiaikasenakin valona.