16/05/2007

Trallallaa

10 000:n kävijän kunniaksi järjestetyn blogiarvonnan palkinto saapui tänään perille Lankakomeroon. Vyyhti vaaleansinistä Merino oroa, tuliunikon ja silkkikukan siemeniä sekä tietenkin Tupolle ja Nöyhdälle namusia. Kuvaa en taaskaan hätäpäissäni muistanut ottaa, mutta kurkkimassa voi käydä tuolla Lankakomero-blogissa.

Ai niin, mulla ois utelu... onko joku joskus nähnyt jossain kauniin pyöräilykypärän ja jos niin missä? Lapsille on kyllä hienoja kukallisia kypäriä muumeilla varustettuna, mutta aikuisille vain jotain "tour de france" -tyyppisiä musta-hopearaidallisia huippu-urheilumalleja.
Ja kyllä, tiedän ettei se mahdollisessa onnettomuudessa muusiksi tohjoontunut pääkään nätiltä näytä, mutta silti... miksi niiden pitää olla niin kamalan näköisiä? (Ja ennenkuin kukaan ehtii torua kypärättömyydestä, niin totean, että aion kyllä hommata sellaisen ruman, jos nättiä ei löydy.)

5 comments:

Frigga said...

Mun mielestä on omituista kun monet niistä kypäristä asettuvat ikään kuin pään päälle, kun on tottunut ratsastuskypärään joka uppoaa helposti päähän korville asti.

Oman kivan, harmaa-pinkin suht sporttisen mutta ei minkään hiilikuitu-maksimiaerodynamiikka-
älykypärän löysin Kampin Sportlandista, maksoi 50e.

Pilvi said...

Niinpä, luulisi sellaisen ratsastuskypärän tyyppisen potan olevan turvallisempikin ja pysyvän paremmin päässä mahdollisessa kolarissa.
Ja kiitos vinkistä!

Pami said...

Ylen Kirppis-ohjelmassa tuunasivat pyöräilykypäristä tosi upeita. Siinä kiinnitettiin pintaan virkattuja liinoja, sarvia yms. Muistaakseni kiinnityksessä käytettiin vain tavallista liimaa. Voin muistaa väärinkin...

Pami said...

http://kirppis.yle.fi/node/215

Löytyi nettisivuilta. Ja eikun tuunaamaan... :-)

Pilvi said...

Haa! Kiitoksia, nyt päästiin asiaan...:)