24/07/2007

Dead line -ihminen

...keksii pari viikkoa ennen häitä, pahimmassa tapauksessa omia häitä, että kampaaja ja meikkaaja pitää varata. Soittaa kaikki kampaamot puhelinluettelosta läpi, hakkaa puheluiden välissä päätä seinään ja hokee "olentyhmätyhmätyhmä" ja kuinka ollakaan noin sadannen puhelun kohdalla tärppääl

...muistaa klo 20.45, että kaapissa ei ole kissanruokaa tai yleensäkään mitään ruokaa ja vessapaperikin on loppunut. Juoksee kauppaan ja syöksyy kaupanovista sisälle viittä minuuttia ennen kuin putiikin ovet suljetaan. Pyytää toki kassalta anteeksi, että on taas (toista kertaa saman viikon aikana) niin kovin myöhään liikkeellä. Kassatyttö ei jaksa enää loppuviikosta hymyillä, vaan huokaisee syvään. Dead line -ihminen on kaupanmyyjän painajainen.

...ajattelee aina luottavaisena, että kyllä minä tämänkin asian ehdin hoitaa aamulla ennen töihinlähtöä eikä koskaan ehdi.

...vie auton katsastukseen viimeisenä mahdollisena päivänä ja silloinkin puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Mussuttaa Mariekeksiä ja kaffetta tyytyväisenä, koska on ehtinyt tuoda auton ajoissa katsastettavaksi.

...ei ole mistään etukäteen huolissaan, koska kaiken ehtii suunnitella ja hoitaa sitten kun on sen aika.

...saa kaikki läheisensä hermostumaan ja menemään paniikkiin ja pysyy itse tyynen rauhallisena. Ihmettelee vielä, miksi kaikki koheltavat ja hermoilevat turhan takia ja vieläpä aivan liian aikaisin.

...on vakuuttunut siitä, että parhaat ideat syntyvät vasta pakon edessä ja mieluiten pienessä paniikissa. Ja niinhän ne syntyvätkin.

...olen minä. (Sain kuitenkin tänään varattua kampaajan ja meikin...)

7 comments:

Terhi said...

Onnittelut kampaajan ja meikin saamisesta!

Minä olen taas niitä toisia ääripäitä eli ryntäsin tänään ostamaan miehen syntymäpäivälahjaan langat että varmasti ehdin sen tehdä (syntymäpäivää vietetään 7.11.). Mutta mies on kyllä deadline-ihmisiä joten minun hermoja välillä kiristää kun toisella ei ole mikään kiire...

muoriska said...

:)
Onneksi meitä on joka junaan ja osa jää vielä asemalle.

Anne said...

hih hih,ootsä aika epeli!!!=D

Mari said...

Mitä, oleksää menossa naimisiin?

Mää olen tommonen samanlainen. Ja Puoliso on kans, sillä erotuksella että se on PANIIKISSA koko ajan. Mää vaan joskus harvoon.

Pilvi said...

Mari: Emmää onneks ku sisko...:)
Ja muut: Juu, ei oo helppoo...tuli taas tänään huomattua!

sonja said...

Meilla on sama meininki.... valilla ei voi kun ihmetella miksei koskaan opi mutta sitten taas toisaalta, mitas siita kunhan asiat kumminkin hoituu "ajallaan".

lettu said...

*VIRN*