...kaunis ja herkkä kuva kissan ja sen omistajan kunnioittavasta ja läheisestä suhteesta. Kuvassa oli tarkoitus esitellä myös juuri valmistunut, Fleece artistin vivahteikkaasta langasta neulottu baskeri.
Mutta koska kuvaukseen osallistunuttta kissaa ei olisi voinut vähempää kiinnostaa eivätkä toisen kuvattavan hermot kestäneet 30 asteen hellettä, rimpuilevaa karvakasaa ja neulanteräviä kynsiä käsivarressa enää kauempaa (pipo päässä), päätimme yhteistuumin jättää kuvaamisen sikseen, kirota yhteistyökyvyttömän katinpirulaisen alimpaan h***** ja lähteä jätskille Kupittaan puistoon. Ilman myssyä.
Mutta huonosta kuvasta huolimatta se on valmis:
Lace tam
Ohje: Susan Rainey
Lanka: Fleece artist Nova socks Burgundy n. 90g
Puikot: 3,5 sukkapuikot ja pyöröpuikko
Myssy oli valmistuttuaan liian suuri, joten modasin reunukseen nyörin ja voilá...sopii kuin nyrkki silmään (käsittämätön sanonta...)
Olen muuten erityisen tyytyväinen tuohon reunukseen, johon on luotu silmukat italialaisittain. Vie vähän enemmän aikaa ja vaivaa, mutta lopputulos on tosi kaunis ja joustava.
PS. Kuvassa näkyvää luontokappaletta ei vahingoitettu kuvauksen aikana, paitsi ehkä vähän henkisesti.
7 comments:
Kiva myssy! Yritin kerran tuota aloitusta italialaisittain, mutta en onnistunut siinä, kääk!
kiva baskeri! ja kissan ilme kertoo tosissaan että nyt tulee turpiin :)
äidin kissa ei siedä yhtään että sen mahaa edes lähestytään, sain pitkän naarmun kun rapsutin sekunnin ajan sen rintaa, kissa ei pohtinut kauaakaan hyökkäystään
Eila: Kannattaa kokeilla Ullan ohjeella, jonne laitoin linkin...oli yllättävän helppoa.
Kio: Ei noidenkaan mahaan saa koskea ja valitsin Ansan kuvaan sen takia, että sillä on yleensä pidempi pinna kaiken suhteen...:) Empun hermot kärähtää paljon helpommin.
son hiano! Kissan ilme on mainio!
Nii mustkii! Anskulla on äkkiä-pois-täältä-ilme...:)
Vitsit kun näyttää ihan meidän Kailannolta :)
Kokeilitko lahjoa jäätelöllä? Omat riiviöni odottavat aina jonossa jätskikippoa nuoltavaksi.
Ääh, tää on bad ass, ei siihen tehoa ees lahjonta.
Post a Comment