02/09/2008

Kiristääkö pipo?

En omasta mielestäni lukeudu ihan kaikkein tiukkapipoisempiin tyyppeihin, mutta olen vetänyt aika pahasti herneet nenuun tämänvuotisesta Big Brotherista, johon näköjään on valittu tarkoituksella vähäjärkisintä porukkaa, mitä maasta on löytynyt. Mun ei tarvitse tietenkään katsoa sitä, mutta ärsyttää, että se vie niin paljon tilaa mediassa ja sen pakkoseuraamiselta ei vaan voi välttyä.

Jos susta tuntuu, että Subin "viihde" on ala-arvoista, kannattaa vedota ohjelman sponsoreihin eli Siwaan ja Subwayhin. Linkeistä pääsee suoraan palautesivuille. Itse jätin äsken molempiin palautetta ja kerroin boikotoivani kyseisiä yrityksiä tästä päivästä lähtien.

Ja kyllä, ymmärrän että tästä saa nyt kukkahattutätileiman otsaan.

4 comments:

kio said...

en seuraa big brotheria tai mitään muutakaan vastaavaa. Mä eläydyn niin myötähäpeään ettei mitään rajaa. Parempi pysyä noista erossa.

Teija said...

En oo kattonu jaksoakaan...Mutta Iltiksestä oon lukenu et mikä siel on meininki aina välillä... ja kanssahäpeän. Takki on kiva, hakaneulallakin, ja chili...se on tosiaan söpö. Mä ehkä kuitenkin kuivaisin sen. Voisko sen viedä jonnekin täytettäväksi ja ripustaa seinälle? :)

Hanna said...

Voi PilviPilviPilvi. Oot näemmä jälleen vajonnu "teen valituksen lapsista jotka juoksevat
porraskäytävässä ja pihalla keskellä kirkasta päivää"-asteelle.

Huokaus.

(Nim.Tämän vuoden BB on paras ehkä ikinä)

Pilvi said...

Hanna: Mä tiedän, mutta kun MUA ÄRSYTTÄÄÄÄÄ!!!!!!!!! Snadi PMS!!!!!!

Kio ja Teija: Mä rakastin sitä ekaa tuotantokautta, koska ne ihmiset oli jotenkin järjissään olevan oloisia, mutta tää on ihan kauhee.
Ja chili on pakastettu..:) Hitto, kun en tajunnut tosiaan täyttää sitä ja laittaa raameihin!