27/05/2009

Tuuli ja keskiviikko
Tänä vuonna parvekekukat ottivat paikkansa englantilaistyylisesti. Vähän sitä sun tätä, kaunista ja syötävää, kaik yhes koos. Mansikkaa, englannin pelargoneja, oreganoa, rakuunaa ja rosmariinia. Lähden joka vuosi taimikauppaan tarkoituksenani ostaa valkoisia kesäkukkia ja yhtä varmasti joka kerta palaan aniliininpunaisia mukanani.

Tuuli riepottelee, pidän kaksin käsin kiinni päästäni ettei se karkaisi. Olen me, myself and I ja kaikki muu saa odottaa.

9 comments:

Hanna said...

Onneks jätit valkoset kauppaan, noi on ihanat! Sä oot kyllä tai-ta-va.

Eila said...

On oikein nätin näköistä, osaat sommitella!

Mika said...

Kui valkosii?

Mistä muuten kannattais hakee minttua, ruokakaupat vissiin, ja laventelia?

Pilvi said...

Kiitoksia kehuista! Mustki on kivoja. Ja Mika: Koska mä tykkään valkoisesta, haluaisin valkoisen kodinkin ja valkoisia vaatteita, mutta silti jostain syystä päädyn aina kaupassa muihin väreihin.

Ei ruokakaupasta kannata ostaa niitä ruukkuyrttejä ainakaan, ne lähtee tosi huonosti kasvamaan. Halvimmat yrtit on ehkä Plantagenissa ja toriltakin löytyy ihan sopuhintaan. Puutarhaliike Helle Kauppiaskadulla on taas valikoimaltaan laajin ainakin yrttien osalta.

Mika said...

Olekko ihan varma et tykkään valkosesta jos kerran aina ostat muunvärisii? :) Tai sit olet vaan käytännöllinen ja osaat perustella miksei kannattas ostaa valkosia. Nojoo, kunhan pohdin.

Ja kiitti, täytyy mennä katteleen tonne Helleelle.

Pilvi said...

Kai se on enemmän sellaista impulssikäyttäytymistä siellä kaupassa, että "HAA, värejä!" ja sitten se valkoinen unohtuu. Tai ehkä se odottaa omaa aikaansa.

Mika said...

Noin, laventeli ja minttu haettu, tosin siemeninä. Tarttu sieltä jotain kukkastensiemenii kans. Ja toisaalta pari suklaakirsikkaa ja tyrniä:) No, viikonlopuksi tekemistä.

amma said...

Ihan rupiaa miun olematonta viherpeukaloo kutittamaan kun siun ihanasia kukkasia tiirailee!
Ihania kesäpäiviä sulle!

Pilvi said...

Kiitos..;)